Logo_logo_hrm_in_de_zorg

Voor de elfde keer opent het jaarcongres HRM in de Zorg zijn deuren. Op dinsdag 19 september aanstaande komen HR-directies en –managers weer samen om te praten over HR in de zorgsector. Wilt u aanwezig zijn bij dit congres? Gebruik de kortingscode NZGDCT75Z en u krijgt 75 euro korting + u mag één of twee personen gratis meenemen!

Zorgorganisaties dienen te worden voorbereid op alle veranderingen in de zorg en op de arbeidsmarkt. Ook als we kijken naar trends in de zorg, zoals flexibilisering van de arbeidsmarkt, digitalisering van werk, positionering van de zorginstelling, lean in de zorg en zelfsturende teams. Organisaties kijken steeds vaker naar samenwerkingen en vernieuwende arbeidsrelaties.

Het thema dit jaar ‘Van HR Transformatie in de zorg naar Realistie. Klaar voor de toekomst!’ richt zich op vakmanschap, vertrouwen en veerkracht. Ook dit jaar zijn er weer keynotespeakers, diverse praktijkcases en praktijkgerichte workshops te bezoeken.

Inschrijven kan via www.hrmindezorg.nl met gebruik van kortingscode  NZGDCT75Z. Met de 75 euro korting betaalt u slechts 220 euro (non-profit). Nodig één of twee van uw collega’s uit, want elke tweede en derde persoon neemt via de kortingscode namelijk gratis deel.

Praktisch
Wanneer? Dinsdag 19 september 2017
Waar? Congrescentrum Spant! in Bussum
Voor wie? HR-, directie-, en lijnmanagers werkzaam in bijvoorbeeld ziekenhuizen, verpleeghuizen, thuiszorgorganisaties, gehandicaptenzorg, ggz, zorgverzekeraars of zorgkantoren
Hoe? Aanmelden met kortingscode  NZGDCT75Z (onder het kopje Kosten ‘Ik heb een kortingscode’ aanvinken)

Door: Redactie Nationale Zorggids