Logo_logo_the_decision_institute

Sinds 2008 gingen ruim 19.800 nationale en internationale zorgprofessionals u voor en volgden een masterclass of in-house training over Value-Based Health Care (VBHC) bij The Decision Institute. De zomerperiode kan voor zorgprofessionals met weinig tijd de kans bieden om uitgebreide educatieprogramma’s te volgen. In vijf uur tijd wordt diep ingegaan op de uitdagingen anno 2017 en de verwachte ontwikkelingen in de toekomst van VBHC.

14 juli - Summer School VBHC: Learn from the best
De beste in de wereld word je niet zomaar. Welke stappen hebben leidende organisaties genomen bij het implementeren van VBHC? Wat kunt u hiervan leren voor uw eigen organisatie?

Tijdens deze Summer School komen de krachtigste Harvard Business cases over verschillende best practices op het gebied van VBHC implementatie aan bod: de Cleveland Clinic (USA) en de Martini Klinik (Duitsland). Deze organisaties staan wereldwijd bekend om het behalen van superieure uitkomsten van geleverde zorg.

Spreek met Detlef Loppow, CEO van de Martini Klinik in Hamburg, over hoe deze kliniek de implementatie van VBHC heeft aangepakt. Bent u benieuwd naar hoe u, net als deze succesvolle voorbeelden, VBHC kan implementeren in uw zorgorganisatie?

Schrijf u dan nu in voor de Summer School van 14 juli (10:00 – 15:00 uur) op http://www.thedecisioninstitute.org/value-based-health-care/

25 augustus – Summer School VBHC: Advanced Strategy
VBHC implementatie is meer dan het meten van uitkomsten voor een bepaalde medische conditie. Hoe verwerk je VBHC in je strategie? Hoe voer je VBHC door in je hele organisatie?

Tijdens deze Summer School komen, aan de hand van de allernieuwste Harvard Business cases 'Oak Street Health: Value-Based Primary Care' en 'Vanderbilt: Transforming a Health Care Delivery System', verschillende strategieën voor VBHC implementatie aan bod.

Onder leiding van prof. dr. Fred van Eenennaam wordt gekeken hoe de zorginstellingen in deze cases VBHC proberen in te voeren. Daarnaast is het interessant om te zien hoe de organisatiestrategieën van deze voorbeelden zich verhouden tot Nederlandse voorbeelden zoals Santeon en Erasmus MC.

Leer meer over strategieën aan de hand van de laatste inzichten op het gebied van VBHC en kom naar deze Summer School op 25 augustus (10:00 – 15:00 uur). Inschrijven kan via http://www.thedecisioninstitute.org/value-based-health-care/

(Dit is een advertorial van The Decision Institute)