Normal_pop_kindermishandeling_verwaarlozing__4_

Zorgorganisaties investeren steeds meer in markt- en klantgerichtheid. Daardoor is er veel behoefte aan praktijkgerichte workshops en trainingen op het gebied van marketing en communicatie in de zorg. Om aan die behoefte tegemoet te komen is er nu De Zorgmarketing Praktijk.

De Zorgmarketing Praktijk is een nieuw en flexibel samenwerkingsverband van gespecialiseerde bureaus met veel praktijkervaring in de zorg.

De workshops en onderwerpen variëren van thema’s als strategische marketing, merkenbeleid, sociale media en zoekmachinemarketing tot onderwerpen als businessmodelinnovatie, klantpersona’s en klantreizen, internal branding, de medewerker als ambassadeur, accountmanagement en het opstellen en realiseren van succesvolle marketingplannen.   

De Zorgmarketing Praktijk richt zich op managers, interne adviseurs, projectleiders en medewerkers op het gebied van marketing, communicatie, service, verkoop en innovatie in de zorg. Leden van het Zorgmarketingplatform krijgen twintig procent korting op de workshopprijs.

Het workshopprogramma is te vinden op www.dezorgmarketingpraktijk.nl. het kennisplatform voor marketing in de zorg. 

Door: Redactie Nationale Zorggids