Logo_printscreen_e-learnings_sdh_2

De e-learnings met Sander de Hosson staan online! Je kunt nu op een laagdrempelige én leuke manier leren van een van de meest bekende specialisten op het gebied van palliatieve zorg: longarts Sander de Hosson. In de vierdelige e-learningsreeks 'Inleiding in de palliatieve zorg' neemt de Hosson je onder andere mee in de geschiedenis van palliatieve zorg, de behoeften en knelpunten, de medische interventies en het belang van compassie en empathie. Thuiszorg Dichtbij/Scholing Dichtbij en De Hosson sloegen de handen ineen en ontwikkelden samen deze e-learningsreeks om belangrijke kennis over palliatieve zorg (verder) te verspreiden. De e-learnings kun je volgen via www.scholingdichtbij.nl. Wie alle vier de e-learnings in een keer afneemt, krijgt 10% korting en De Hosson’s boek Slotcouplet ter waarde van 18,99 euro thuisgestuurd!

Leren lukt beter als het leuk is

Leren lukt beter als het leuk is en daarom zijn de e-learnings in een fris, aantrekkelijk en professioneel jasje gestoken. Middels video’s, animaties, leervragen, beschouwingen en persoonlijke ervaringen leert De Hosson je de basiskennis over palliatieve zorg, kennis die eigenlijk iedere zorgverlener nodig heeft.

Sander de Hosson

Vrijwel iedereen uit de zorg én velen daarbuiten kennen hem inmiddels: dr. Sander de Hosson van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. De longarts die palliatieve zorg met empathie en compassie op de kaart zet. In zijn indringende blogs in het Dagblad van het Noorden en zijn onlangs verschenen boek Slotcouplet lees je zijn missie: de palliatieve zorg verbeteren en daarmee de kwaliteit van leven en sterven bevorderen. Zijn verhalen worden door velen gelezen, zijn boek stond in alle bestsellerlijsten.

Voor wie?

De e-learnings zijn gericht op zorgverleners, maar ze zijn zinvol en leerzaam voor iedereen die met palliatieve zorg te maken heeft of krijgt, waaronder hulpverleners, vrijwilligers, mantelzorgers en mensen die ongeneeslijk ziek zijn.

Verzorgenden en verpleegkundigen die ingeschreven staan in het Kwaliteitsregister V&V ontvangen 8 accreditatiepunten wanneer zij de volledige reeks afronden.

De e-learnings

De e-learningsreeks bestaat uit vier delen die ook afzonderlijk te volgen zijn. De delen zijn: - Inleiding in de palliatieve zorg- Dyspneu in de palliatieve fase- Pijn in de palliatieve fase- De stervensfase.

De e-learnings kun je volgen via www.scholingdichtbij.nl. Wie alle vier de e-learnings in een keer afneemt, krijgt 10% korting en De Hosson’s boek Slotcouplet ter waarde van 18,99 euro thuisgestuurd!

(Dit is een advertorial van Thuiszorg Dichtbij)