Logo_week_van_zorg_en_welzijn

Angela Groothuizen, Wolter Kroes, Evi Hanssen, Charly Luske, Jet van Nieuwkerk en Richard Groenendijk komen in actie voor de Week van Zorg en Welzijn. Heel Holland Zorgt is het programma waarin zij uit hun comfortzone worden gehaald en volledig meedraaien in een zorg- of welzijnsorganisatie. Zo hopen zij de wereld van zorg en welzijn op een toegankelijke en realistische manier te kunnen laten zien. Heel Holland Zorgt komt vanaf 2 maart terug bij SBS6 voor een vijfde seizoen. Dit meldt de Week van de Zorg en Welzijn. 

Heel Holland Zorgt is de aftrap naar de Week van de Zorg en Welzijn van 11 tot en met 16 maart. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens die week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er op de werkvloer aan toegaat en welke kansen er liggen. 

In het wekelijkse tv-programma is het laatste nieuws te zien rond werken en leren in zorg en welzijn. Wat komt er allemaal bij kijken? Hoe zwaar is het? En is het voor iedereen weggelegd? Dit zijn enkele vragen waar geïnteresseerden antwoorden op gaan krijgen. Dit jaar gaan Angela Groothuizen, Wolter Kroes, Evi Hanssen, Chraly Luske, Jet van Nieuwkerk en Richard Groenendijk op bezoek bij verschillende zorg- en welzijnsorganisaties. 

Heel Holland Zorgt is vanaf zaterdag 2 maart tot en met 30 maart om 16.30 te zien bij SBS6. 

Door: Nationale Zorggids