Logo_ann-zorg-logo-website-retina

Samen voor betere zorg. Ann-Zorg is gespecialiseerd in het ondersteunen van zorginstellingen bij het efficiënt en effectief uitvoeren van hun werkzaamheden. Ann-Zorg neemt vraagstukken over de personele bezetting uit handen door flexibel personeel – zzp’ers, gedetacheerden en uitzendkrachten – te bemiddelen. Aangevuld met onze werving & selectie is de dienstverlening compleet.

Onze persoonlijke benadering en betrouwbare, servicegerichte dienstverlening maakt Ann-Zorg uw partner in de zorg. Wilt u weten wat onze aanpak voor uw organisatie kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Ann-Zorg uw detacheringsbureau voor specialistisch zorgpersoneel.

Ann-Zorg ondersteunt zorginstellingen bij het overbruggen van personele tekorten van verplegend, verzorgend en leidinggevend personeel door continuïteit te bieden en gekwalificeerde, gemotiveerde professionals te detacheren, ook wanneer extra kennis en ervaring nodig is bij een moeilijk vraagstuk of project. Wij combineren zorgvuldige werving met professionele begeleiding en leveren maatwerk. Onze contracten hebben een looptijd van minimaal 3 maanden, waardoor stabiliteit en kwaliteit van uw zorgtaken zijn gewaarborgd.

Wilt u onze ondersteuning?

Mail dan naar naar info@ann-zorg.nl of bel ons op : 06-40265631

Voor spoedeisende zaken na kantoortijden wordt u automatisch doorverbonden met de dienstdoende medewerker.

(Dit is een advertorial van Ann-Zorg)