tas met stijl en uitstraling

Sommige mensen hebben het gewoon: flair, uitstraling, stijl. Alles bij elkaar zijn het de mensen waar je direct naar kijkt als ze een ruimte binnen stappen. Het doet er niet toe hoe jong of hoe oud ze zijn. Dat! Hoe doen ze het? (en zo kan jij het ook). 

Als je goed kijkt zie je dat ze kiezen voor stijlvolle kleding en accessoires. Vaak niet te opzichtig, maar wel van een zekere kwaliteit. Zo iemand is bijvoorbeeld, als we in ons eigen land blijven, actrice Monique van de Ven (67) of Liz Snoijink (64). Willeke van Ammelrooy (76) is eveneens nog altijd iemand die er stijlvol uitziet.  
 

Deze vrouwen kiezen voor een tijdloze uitstraling met een stijlvolle tas

De kracht van deze vrouwen zit ‘m niet alleen in het feit dat ze ‘mooi’ ouder worden en nog energiek zijn, maar dat ze kiezen voor stijlvolle kleding met een tijdloze uitstraling en daar mooie accessoires aan toevoegen. Een tas is een belangrijk item in dit verhaal. 
 
Een prachtig voorbeeld van zo’n tas is er eentje van het familiebedrijf Castelijn en Beerens. Een bedrijf dat als sinds 1945 bestaat. Inmiddels creëert al de derde generatie deze klassieke tassen gemaakt van Italiaans kwaliteitsleer. Het merk heeft meerdere tassen in de collectie geschikt voor naar het werk of voor in de vrijetijd. 
 

Klassieke 17 inch laptoptas voor naar het werk

Wie meent dat ‘werktassen’ niet stijlvol zijn, heeft het mis. Juist een laptoptas 17 inch kan een tas zijn om door een ringetje te halen. Tassen van DSTRCT bijvoorbeeld of van Plevier. Die laatste hebben een vintage uitstraling. Ze zijn helemaal van nu, maar geïnspireerd op de klassieke kantoortassen van weleer. Stijlvol, sterk en vooral heel mooi. En van een hoge kwaliteit.
 

Straal flair en klasse uit met een clutch

Vrouwen die liever geen grote tas met zich mee willen dragen, maar wel naar gelegenheden graag hun lipstick, sleutels en bankpasje bij zich houden, doen er goed aan te kiezen voor een clutch. Deze draag je stijlvol in de hand, passend bij de outfit. Of dat nu een avondjurk, een ’s zomers jurkje, een klassieke rok of een jumpsuit is. Zolang je jezelf bent en je eigen positieve uitstraling behoudt, straal je flair en klasse uit. Zeker met een clutch van een kwaliteitsmerk als Ted Baker of Fabienne Chapot of Matt & Nat.