Bloemetje voor zorgmedewerkers

In deze moeilijke tijd wordt iedereen met een vitaal beroep even net wat extra gewaardeerd dan in het ‘normale’ leven. Er wordt gezorgd voor de zieke mensen in het ziekenhuis of in de verzorgingstehuizen. Zet deze mensen daarom even in het zonnetje met een bos bloemen.

Onze draaiende maatschappij

Supermarkten worden massaal bijgevuld en er wordt voor gezorgd dat iedereen met een schone winkelkar hun boodschappen kan doen. De zorgmedewerkers draaien overuren en vooral in het begin van de coronacrisis was het gekkenhuis op de ic-afdelingen. Daarnaast wordt er gezorgd voor het feit dat de maatschappij door blijft draaien. Het is belangrijk om aan je medemens te denken en ze bij te staan in moeilijke periodes. Met een bos bloemen kun je op een makkelijke manier een glimlach op iemands gezicht toveren. Een kleine moeite voor jou, maar een groot gebaar voor de ander. Er zijn verschillende boeketten verkrijgbaar voor diverse gelegenheden, zodat er altijd wel een perfect boeket tussen zit.    
 

Bloemen als bedankje

Bloemen zijn er in verschillende soorten en maten, maar het gaat uiteindelijk om het gebaar dat je overbrengt aan deze zorgmedewerkers. Zij staan dag en nacht voor iedereen klaar en worden zelf soms even vergeten. Een bos bloemen kan hierin het verschil al maken en daarom is het goed om je naasten ook even te laten weten dat je aan ze denkt. Dit boeket staat mooi in hun woonkamer, zodat zij er elke keer weer even aan herinnerd worden dat jij dit boeket hebt verstuurd. Een bos mooie rozen, een wildboeket of een geweldig seizoensboeket: het maakt niet uit wat je stuurt, want het gaat om het feit dat je aan ze denkt. 
 

Online bloemen bestellen

Waar je het beste online bloemen kunt bestellen voor deze zorgmedewerkers? Bekijk eens het online assortiment van Regiobloemist: een online bloemenwinkel met een ruim assortiment met bloemen voor verschillende gelegenheden. Een goede manier om alle zorgmedewerkers te bedanken en vooral te steunen en een hart onder de riem te steken. Samen staan we sterk en we moeten vooral klaarstaan voor een ander. Een bloemetje kan hier al aan bijdragen. Het enige wat je hoeft te doen is bloemen uitkiezen en een online bestelling plaatsen. Zij zorgen er voor dat het op de plaats van bestemming afgeleverd wordt.