Zijden sjaal

Geen lange sjaals meer, en zeker geen polokraagjes rechtop. Deze zomer ga je stijlvol gekleed met een korter zijden sjaaltje om je nek. Goed geknoopt en aangevuld met een topoutfit en chique tas. Inspiratie vind je hier. 

Het is helemaal weer terug: het sjaaltje. Het sjaaltje dat een paar keer om de hals wordt gedraaid en vastgeknoopt. Waar we dat van kennen? Misschien wel van Jackie Kennedy die in de jaren zestig en zeventig zo’n sjaaltje regelmatig droeg. Onze koningin Máxima wordt er ook regelmatig mee gezien. In alle gevallen maakt dit je outfit tot chique en stijlvol.   
 

Draag een unieke Plevier tas over de onderarm

Wil je dat beeld compleet maken dan is het zaak dat je daar een chique handtas bij neemt, die je over je onderarm draagt. Denk bijvoorbeeld aan een heuse Plevier. Leren tassen van Plevier hebben een tijdloze uitstraling en passen perfect bij bovengenoemde stijl. Het zijn duurzame handgemaakte tassen van Nederlandse bodem. Dus iedere tas is uniek en dat straal jij ook uit. 
 
De tassen draag je over de onderarm, maar kunnen ook prima in de hand of over de schouder worden gedragen. De meeste Plevier tassen bieden bovendien plaats aan een laptop, zodat je er ook comfortabel mee naar het werk kan. 
 

Chique uitstraling met handtas van Omybag

Ook een optie zijn de tassen van Omybag. Als je toch voor zo’n sophisticated zijden sjaaltje kiest, kies dan ook voor de unieke ecoleren tassen van Omybag. Eerlijke en duurzame tassen die in ateliers in India worden geproduceerd, waarbij Omybag ervoor zorgt dat de werknemers een goed loon en goede arbeidsomstandigheden hebben. Een handtas van het merk is een mooie aanvulling op een chique uitstraling. 
 

Shabby sjiek met een stijlvolle rugtas van Herschel

Wil je met het sjaaltje om je nek een wat lossere uitstraling bewerkstelligen, kies er dan voor er een rugzak bij te dragen. Bijvoorbeeld eentje van Herschel. Met een Herschel rugzak straal je een meer shabby chique stijl uit. 
 
Zo’n zijden sjaaltje om je nek, baggy broek, toffe sandalen en een stralend witte blouse. Dan zie je eruit om door een ringetje te halen als je ook een fantastisch mooie rugzak draagt. Herschel heeft ze in alle mogelijke kleuren en dessins. Van klein tot groot en van polyester gemaakt met een levenslange garantie!