Normal_pexels-luis-gomes-546819

Tegenwoordig is de wereld in een transformatie. De verwachtingen worden steeds groter op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Stakeholders stellen steeds hogere eisen en verwachtingen. Door het steeds zwaarder wegen van de veiligheid en het beheersen van risico’s, moeten bijvoorbeeld zorginstantie hier steeds meer tijd aan besteden en kan het onoverzichtelijk worden. Daarom heeft Infoland software ontwikkeld die ervoor zorgt dat je kan voldoen aan de hoge verwachtingen. Deze software heet Zenya, en het is een tool waardoor je op één plek veiligheid en kwaliteit continu verbetert en borgt, en risico’s beheerst. Daarnaast kun je er processen mee optimaliseren. De kwaliteits- en risicomanagement software is te gebruiken voor elke branche, dus ook binnen zorgorganisaties. Dankzij Zenya weet je waar je staat en wat er speelt binnen je organisatie. Zenya Software is goed te beheren en is in te richten naar behoefte of doelen die je als organisatie hebt. 

Modules kwaliteits- en risicomanagement software

Zenya Software bevat vier verschillende modules. Alle modules kunnen apart gebruikt worden. Echter, bieden ze samen een krachtig en geheel systeem. De modules zijn als volgt:

  • Zenya DOC (documentmanagement): Hiermee heb je altijd controle over de informatiestromen binnen je bedrijf. Alle informatie is up to date en relevant. Hierdoor werk je altijd met de correcte bestanden.
  • Zenya CHECK (auditmanagement): Is een slim audit managementsysteem dat ervoor zorgt dat je voldoet aan alle wet- en regelgevingen. Door overzichtelijke planningen, duidelijke rapportages en automatisch taakschema’s ontneemt het je de moeite om dit elke keer op te stellen.
  • Zenya FLOW (incident- en workflow management): Is een slim meldsysteem dat gebruiksvriendelijk is voor iedereen. Medewerkers weten in één oogopslag wat er van ze verwacht wordt tijdens een incident.
  • Zenya RISK (risicomanagement): Helpt jou bij het analyseren van risico’s maar ook het identificeren en evalueren ervan zodat risico’s omgezet kunnen worden in kansen.

 

Zenya gebruiken binnen jouw zorgorganisatie

Als Zorginstantie krijg je te maken met administratie. Denk hierbij aan; veiligheidsrondes, evaluaties, checklists, tracers en nog veel meer inspecties. De zorg ligt continue onder een vergroot glas en moet aan veel eisen voldoen. Mogelijk raak je het overzicht kwijt en kost het je erg veel tijd om alles op orde te krijgen. Door Zenya Software krijg je inzicht in risico’s en verbeterkansen waardoor je meer tijd krijgt om te focussen op de belangrijkste zaken: de patiënt of de cliënt. Door middel van onze kwaliteits- en risicomanagement software voor zorgorganisaties willen wij jou zo goed mogelijk van dienst zijn!

Zenya Software brengt dan ook verschillende voordelen met zich mee:

  • Focus op zorgtaken;
  • Veilig werken in de zorg door Veilig Incident Melden;
  • Een integrale benadering van risico’s in de zorg;
  • Voldoe aan de normen Qmentum, JCI, ISO 9001 en HKZ.

Krijg inzicht in wat goed gaat en wat niet. Via de meldingen en audits heb je snel een compleet beeld binnen jouw organisatie. Teams krijgen invloed op hun eigen acties en taken en kunnen dit makkelijk inzien. Werk gemakkelijk met externe bedrijven door de bestande te delen en incidenten direct te melden. Je vindt met de Zenya Software alle informatie op één plek waardoor je niet hoeft te zoeken. Hierdoor heb je meer tijd voor cliënten en patiënten. Zenya Software is dé prestatiegerichte oplossing voor een overzichtelijk en goed kwaliteitsmanagement.

Benieuwd naar meer informatie en de toepassingen van Zenya Software? Lees verder op de website.