Logo_e_learning

Vanaf nu te volgen: Het gehele TrioClear™ aligner E-learningprogramma wat u opleidt tot gecertificeerd TrioClear™ behandelaar. Bespaar cursuskosten én kostbare praktijkdagen door op elk moment van de dag e-learnings te volgen.

 

 

Onze collega én orthodontist Marie-Pierre Moulin-Romsee heeft haar kennis van aligners, die ze heeft opgedaan via cursussen en behandelingen in haar praktijk, vormgegeven in een e-learning op onze Modern Dental Academy. In 6 modules geeft ze u alle informatie die u nodig heeft om efficiënt en zelfverzekerd met ons product te kunnen werken. Vanaf de basis van een aligner behandeling tot en met de ingewikkelde orthodontie behandeling zit in deze certificeringscursus verwerkt. Verder is er een volledige nieuwe e-learning certificeringscursus beschikbaar voor de startende aligner behandelaar.

Om het optimale resultaat uit deze e-learning te halen raden wij u aan om eerst de TrioClear™ webinar te bekijken waar algemene informatie over aligner behandelingen en onze TrioClear™ aligners gegeven wordt. Heeft u deze webinar in het verleden al bekeken, stuur dan een mail naar onze marketingafdeling om direct toegang te krijgen tot de leeromgeving.

Lees verder