De uitbreiding van de opleiding Dienstverlening en Maatschappelijke zorg is voor iedereen goed nieuws, laten de organisaties weten. Met de AanDeBak-garantie en een woonadres op Zuid hebben studenten gegarandeerd een baan na het behalen van hun diploma. Tw

Mbo-instellingen Albeda en Zadkine hebben er straks vier opleidingen bij dankzij een recent ondertekend convenant met DeRotterdamseZorg en het Nationaal Programma Rotterdam. Ook hebben studenten die de opleiding (persoonlijk) Begeleider maatschappelijke zorg, Verpleegkundige, Verzorgende-IG of Helpende/Dienstverlening zorg & welzijn volgen, straks allemaal baangarantie. Dit melden Albeda en Zadkine. 

De uitbreiding van de opleiding Dienstverlening en Maatschappelijke zorg is voor iedereen goed nieuws, laten de organisaties weten. Met de AanDeBak-garantie en een woonadres op Zuid hebben studenten gegarandeerd een baan na het behalen van hun diploma. Twintig Rotterdamse zorginstellingen, waaronder Erasmus MC, IJsselland Ziekenhuis, Argos Zorggroep en Stichting Laurens, staan daar garant voor. 

Door: Nationale Zorggids / Johanne Levinsky