Logo_alrijne_zorggroep_logo

Alrijne Zorggroep groeit! Wij zoeken mensen voor de functie(s) Operatieassistent / Verpleegkundige (IC & Anesthesie) 18 – 36 uur per week. 

Ongeacht de afdeling waar je gaat werken wordt je onderdeel van een enthousiast en collegiaal team dat zich met de dagelijkse zorg van onze patiënten bezig houdt. Uiteraard word je in alle voorkomende diensten ingezet. Op onze verpleegafdelingen hebben de verpleegkundigen een grote mate van zelfstandigheid en wordt meedenken erg op prijs gesteld.

Wat ga je doen als Operatieassistent
Als Operatieassistent instrumenteer en loop je om bij operaties ten behoeve van diverse specialismen. Voor de functie geldt dat je verschillende diensten verricht, voor de bereikbaarheidsdiensten bent je oproepbaar. Om de kwaliteiten van de zorg voor patiënten die een operatie ondergaan te garanderen, zijn er binnen het team voortdurend ontwikkelingen gaande om deze te verbeteren en te optimaliseren. Scholing en ontwikkeling zijn erop gericht om individuele kwaliteiten te ontwikkelen en te versterken, opdat inhoud wordt gegeven aan de individuele verantwoordelijkheid in de beroepsuitoefening.

Wat ga je doen als Intensive Care Verpleegkundige
Als IC verpleegkundige heb je een primaire functie in het SIT team en maak je deel uit van het reanimatieteam. Er bestaat een nauwe samenwerking tussen de voorwacht van de IC-artsen, de IC-verpleegkundigen en de closed format achterwacht van intensivisten.

Wat ga je doen als Anesthesieverpleegkundige
Anesthesiemedewerkers zijn werkzaam op de operatiekamers en zijn actief in de begeleiding van studenten & stagiaires. Tevens praten anesthesiemedewerkers mee in projecten en commissies betreffende innovaties & veranderingen in het eigen vakgebied. Daarnaast is er de mogelijkheid ingewerkt te worden in het acute pijn service team en voor ondersteuning bij chronische pijnbehandeling. Het volgen van bijscholing wordt vanuit de organisatie gestimuleerd en gefaciliteerd. Als gediplomeerd anesthesiemedewerker zijn er binnen Alrijne verschillende mogelijkheden om je in het vakgebied verder te ontwikkelen.

Meer weten en solliciteren op een van onze vacatures?
Ga snel naar onze landingspagina en kies hier de functie die past bij jouw specialisme of interessegebied.