stetoskoop

Kandidaten kunnen zich sinds dinsdag in schrijven voor de cursus Zorg & Verzekeringen. Zorgverzekeraars Nederland organiseert de cursus, die dit jaar op 9 oktober begint. Strategische aspecten van de sturing en financiering van de gezondheidszorg staan centraal. De doelgroep zijn managers, adviseurs en beleidsmakers met ervaring en kennis op het terrein van zorg en zorgverzekeringen. Dit meldt Zorgverzekeraars Nederland. 

Tijdens de opleiding zullen allerlei aspecten die van invloed zijn op de gezondheidsmarkt en haar spelers aan bod komen. Thema's als langdurige zorg, de komende veranderingen in de zorg en financiering van de ziekenhuiszorg komen onder meer aan bod. Daarnaast zal er ook aandacht zijn voor Europese aspecten. De cursus bevat ook een bezoek aan het Europees Parlement in Brussel. 
 
Tot 1 augustus kunnen geïnteresseerden zich aanmelden. De doelgroep zijn managers, adviseurs en beleidsmakers (op academisch niveau) werkzaam bij zorgverzekeraars, zorgverlenende instellingen, overheden, brancheorganisaties en adviesorganen. Volgens ZN is er altijd veel belangstelling voor de cursus. Meer informatie en de mogelijkheid om aan te melden vindt u hier
 
© Nationale Zorggids