Normal_congreszaal_leef

Op woensdag 8 oktober 2014 vindt voor de achtste keer het jaarlijkse congres van de Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen (SKGZ) plaats. Tijdens dit kenniscongres komen verschillende onderwerpen aan de orde in workshops van experts op het gebied van zorgverzekeringen. Het congres is een ontmoetingsplek voor voor professionals uit het verzekeringswezen, maar ook uit de patiënten- en consumentenwereld. Dat meldt Zorgverzekeraars Nederland (ZN).

De middag wordt afgetrapt met een opening en aansluitend ‘de grote Zorgverzekeringswetquiz’ onder leiding van Toon van Mierlo, de voorzitter van de Geschillencommissie Zorgverzekeringen. Later op de middag worden workshops gehouden waar deelnemers een keuze uit kunnen maken. Zo zal Lotte van Galen, coördinerend beleidsmedewerker Curatieve Zorg VWS, een workshop verzorgen met het thema: hervormingen in de zorg; wat gebeurt er op het kruispunt Zvw, Wlz en Wmo 2015? Andere workshops gaan onder meer over de problematiek rond wanbetalers en over het persoonsgebonden budget (pgb) in de Zorgverzekeringswet.

Het congres is op woensdag 8 oktober van 13.00 uur tot 17.00 uur in Hotel Mitland in Utrecht. Meer informatie over het congres en over aanmelding kan worden gevonden via www.skgz.nl.

© Nationale Zorggids