Logo_logo__1_

De afdeling plastische chirurgie van Medisch Centrum Alkmaar (MCA) houdt op donderdagavond 13 november een informatiebijeenkomst over facelift, ooglidcorrectie, botox- en fillers behandeling. De bijeenkomst is van 19.30 tot 21.00 uur in de Pieter van Foreestzaal (015) MCA, ingang Metiusgracht. Dit meldt het MCA. 

De heer R.C.J. Kanhai, plastisch chirurg MCA, geeft een toelichting op de ingreep en de behandeling van facelift, ooglidcorrecties, botox en fillers. Ook de rol van verzekeringsmaatschappijen en de vergoeding voor de ingrepen komen aan de orde. Na afloop van de presentatie is er ruim de gelegenheid om vragen te stellen. Vanaf 19.00 uur is de zaal open en staan thee en koffie klaar.
 
De toegang is gratis. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via het aanmeldingsformulier op mca.nl/agenda of telefonisch via de afdeling plastische chirurgie: 072 - 548 25 58.  
 
De plastisch chirurgen van MCA zijn geregistreerd plastisch chirurg. Behalve reconstructieve ingrepen en hand- en polschirurgie, doen  zij cosmetische en esthetische ingrepen. Facelift, ooglidcorrectie en verwijdering van gezichtsrimpels met botox en fillers zijn voorbeelden hiervan. De afdeling plastische chirurgie biedt een veilige omgeving met goede voor- en nazorg.
 
© Nationale Zorggids