Normal_logo_ohra__zorgverzekeraar

De premie voor de OHRA Zorgverzekering is in 2018 107,95 euro. Hiermee stijgt de premie van de basisverzekering ten opzichte van 2017 met 3,40 euro, ofwel 3,25 procent. Om de zorgpremie ondanks die hogere kosten betaalbaar te houden, zegt OHRA eigen reserves in. Dat meldt OHRA. 

Net als voorgaande jaren ligt de premie in 2018 onder de kostprijs van de basisverzekering. Dat is mogelijk omdat OHRA eigen reserves inzet. De stijging van de zorgpremie komt onder meer door de toenemende vraag naar zorg en door reguliere loon- en prijsstijgingen.

OHRA zet haar klanten aan het roer. Zij regelen al hun verzekeringszaken direct, eenvoudig en snel met de OHRA App of via de website www.ohra.nl. Naast de vrije keuze voor een zorgverlener, bepalen zij zelf of ze hun eigen risico verhogen en wanneer zij de premie laten afschrijven. En met de OHRA App helpt OHRA haar klanten bij het vinden van een passende zorgverlener. Maurice Koopman, directeur OHRA: "In tegenstelling tot veel andere verzekeraars bieden wij een zuivere restitutiepolis, zodat onze klanten altijd zelf kunnen kiezen door welke zorgverlener ze zich laten behandelen."

Door: Redactie Nationale Zorggids