verantwoord afvallen

Een gezonde levensstijl bestaat uit voldoende beweging en gezond eten. Dit is alleen makkelijker gezegd dan gedaan. Om het afslanken te stimuleren kun je voedingssupplementen gebruiken. Deze voegen net dat beetje extra toe dat jou helpt om af te slanken naar jouw ideale gewicht.

Het gebruik van voedingssupplementen

Het is belangrijk dat je goede supplementen koopt. Maar wat zijn voedingssupplementen nu eigenlijk? Voedingssupplementen zijn producten in de vorm van pillen, poeders, druppels, capsules of drankjes en bedoeld als aanvulling op de dagelijkse voeding. Ze bevatten vitamines, mineralen of bioactieve stoffen, zowel apart, zoals in een vitamine C pil, of als combinatie, zoals in een multivitaminepil. 

Deze synthetische of geïsoleerde vitamines, mineralen of bioactieve stoffen hebben dezelfde werking als de vitamines en mineralen die van nature in eten en drinken zitten. Wel neemt het lichaam de voedingsstoffen in pillen gemakkelijker op dan de voedingsstoffen in eten.

Afslanken op een verantwoorde manier

De natuurlijke supplementen van Golden Naturals zijn voedzaam, effectief en veilig. Het draagt bij aan een gezondere levensstijl en helpt je om op een verantwoorde manier af te slanken.

Een van de bekendste voedingssupplementen, Garcinia cambogia , wordt over de hele wereld verkocht. In het supplement zit het stofje hydroxycitric acid, afgekort HCA, dat ervoor zorgt dat koolhydraten die je binnenkrijgt niet omgezet worden in vet, maar direct meegaan in het verbrandingsproces van je lichaam. Kort gezegd, door energie te verbranden slank je af.

Voedingssupplementen in combinatie met gezonde levensstijl

De juiste voedingssupplementen in combinatie met het veranderen van je eetpatroon geven uiteindelijke grote resultaten. Maar hoe verander je van eetpatroon?

Een trucje is om elke keer als je iets wilt eten, nadenkt of er een gezonder alternatief voor is. Zo train je jezelf om goede keuzes te maken, wat uiteindelijk resulteert in een automatisme.

Neem je fruit met veel suikers en zetmeel, of fruit waar veel antioxidanten in zitten? Neem je een boterham of een cracker? Eet je een handje chips of een handje noten? Het zijn kleine dingen die aan het einde van de rit een groot verschil maken. 

Weet wat je eet

Vaak eten we lekker, maar is het wel gezond? Kook je veel met pakjes en instant sauzen, kijk dan goed op het label. Vaak zit er veel zout, suiker en zetmeel in wat slecht is voor je gezondheid. Kook met verse groenten, fruit, vis of gevogelte en maak zoveel mogelijk zelf, dan weet je wat je eet.