voorkom gespleten haarpunten

Je kapsel is je visitekaartje en je wilt natuurlijk een goed verzorgde indruk maken. Dan is het erg vervelend als je last hebt van dode of gespleten haarpunten. Het kapsel maakt daardoor een onverzorgde indruk en dat levert je niet de uitstraling op die je graag zou willen hebben. Ook is het goed mogelijk dat het haar is gaan klitten, hoewel je er zelf alles aan denkt te hebben gedaan om dat te voorkomen. Geen nood, want met de juiste verzorgingsproducten is dat probleem snel weer opgelost. 

Maar misschien nog wel belangrijker is om eens stil te staan bij de manier waarop jij je eigen kapsel dagelijks behandelt. Vaak doen we dingen die slecht zijn voor ons haar zonder dat we er bij stilstaan.

 • Leid je een stressvol bestaan? Probeer dan om je leven meer in balans te brengen. Het zal je lichaam in veel opzichten ten goede komen. Stress is funest voor je kapsel!
   
 • Rook je? Stop daar dan zo snel mogelijk mee. De impact van roken op je lichaam is enorm en je bent daardoor letterlijk bezig jezelf te slopen. Je haar wordt lelijk en futloos van roken.
   
 • Elke dag je haar wassen? Dat is vooral een marketingverhaal van veel shampoofabrikanten. Het is helemaal niet nodig en werkt zelfs tegendraads, dus slag gerust een paar dagen over.
   
 • Behandel je haar niet te ruw. Flink te keer gaan met een handdoek is geen goed idee, daar beschadig je het haar alleen maar mee. Gebruik bij voorkeur een handdoek van bamboe.
   
 • Ziet jouw haar er na een nacht slapen uit als een wildernis? Probeer eens een kussensloop van bamboe uit en ontdek het verschil dat het gebruik van dit natuurproduct maakt.

Dit zijn zomaar vijf praktische tips om de kwaliteit van je haar te verbeteren. Wees bovendien kritisch bij het kiezen van verzorgingsproducten voor je haar. Het Deense merk HairLust staat erom bekend dat het de natuurlijke schoonheid van het haar bevordert en de kwaliteit van het kapsel herstelt door essentiële vitaminen, mineralen, aminozuren en andere voedingsstoffen in de producten te verwerken. Niet voor niets is dit merk in minder dan vijf jaar tijd uitgegroeid tot het best gewaardeerde product in de branche. Nooit meer last van gespleten haarpunten en een kapsel waarmee je echt kunt stralen? Het is voor iedereen binnen handbereik!