Normal_pexels-pixabay-40568

Zorgverzekeraar ONVZ lanceert een nieuwe zorgverzekering: Jaaah. Vanaf volgend jaar kan men zich verzekeren bij deze zorgverzekering. Bij het maximale eigen risico geeft de zorgverzekeraar een premiekorting van 312 euro. Dit meldt Zorgwijzer.

Bij een standaard eigen risico van 385 euro is de zorgpremie 115 euro per maand. Dat bedrag wordt 89 euro bij een maximaal eigen risico. De basisverzekering is inclusief een gratis tandongevallen-verzekering. Dat houdt in dat alle schade aan het gebit door een ongeval vergoed wordt. Als aanvulling biedt de verzekeraar één aanvullende verzekering en één tandartsverzekering aan.

Het idee is een online naturapolis. De verwachting is dat een verzekerde volgend jaar in elk ziekenhuis terecht kan. Met de meeste ziekenhuizen is dit al afgesproken.

Initiatiefnemer van Jaaah is ONVZ. Met deze kleine verzekeraar wil ONVZ een ander publiek aantrekken. De verzekeraar gaat terug naar de basis, zoals ze zelf zeggen: ‘Zeg jaaah. tegen een verzekering zonder gedoe’.


Door: Nationale Zorggids