Word lid van de Ledenraad van Coöperatie VGZ

Coöperatie VGZ is een organisatie van en voor leden, waarbij het belang van de leden voorop staat. Binnen Coöperatie VGZ betekent dat: verzekerd zijn van zinnige/passende zorg tegen een stabiele premie. In de Ledenraad zetten we ons in voor een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg. Voor iedereen. Als lid van de Ledenraad draag jij hier direct aan bij. Dat meldt VGZ.

De Ledenraad van Coöperatie VGZ zoekt nieuwe, enthousiaste leden. Als lid adviseer en bevraag je o.a. de Raad van Bestuur over het beleid van de coöperatie over onderwerpen die van belang zijn voor de klanten (zoals bijvoorbeeld zorginkoopbeleid of klantcommunicatie). Daarnaast krijg je als lid de ruimte om jouw unieke talent in te zetten voor een belangrijk maatschappelijk doel. Je bent de representant van een bepaald deel van onze leden en levert je bijdrage vanuit dat perspectief.

Per 1 januari 2023 komen er enkele plekken beschikbaar in de Ledenraad. Help jij ons om het belang van onze leden voorop te blijven zetten bij alles wat we doen? 

Door: Nationale Zorggids