Normal_cards_to_care

Het Meander Medisch Centrum heeft een nieuwe digitale service voor mensen die een kaartje willen sturen naar een patiënt in het ziekenhuis. Via Cards to Care ontvangt een patiënt een persoonlijke kaart, waarmee tevens de bovendien de stichting Vrienden van Meander wordt gesteund. Dit meldt het Meander MC in een persbericht.

Op www.meandermc.nl is een link te vinden naar Cards to Care, die toegang geeft tot een digitale kaartenwinkel. De verzender kiest een afbeelding uit de collectie of uit zijn eigen fotoarchief, klikt de juiste verpleegafdeling en het systeem wijst zich vervolgens vanzelf. De kaart wordt professioneel gedrukt en vervolgens door de postkamer van het ziekenhuis bij de geadresseerde bezorgd. Naast kaarten met vrolijke en opbeurende foto’s zijn er nu ook foto’s die passen bij de decembermaand.

Van de opbrengst gaat een deel naar de Stichting Vrienden Meander Medisch Centrum, die daarmee extra voorzieningen in het ziekenhuis mogelijk maakt. Cards to Care biedt als ‘vriend van Meander’ de kaartenservice aan, uit betrokkenheid bij het ziekenhuis.

© Nationale Zorggids