Emma Wortelboer gaat 23e seizoen ‘Je Zal Het maar Hebben’ presenteren

Patrick Lodiers, Ruben Nicolai, Valerio Zeno, Tim Hofman en Jurre Geluk gingen haar al voor, maar nu is het aan Emma Wortelboer om in ‘Je Zal Het Maar Hebben’ in gesprek te gaan met mensen met een ziekte of aandoening. Dit meldt BNNVARA. 

In alweer het 23ste seizoen van ‘Je Zal Het Maar Hebben’ gaat Emma Wortelboer het gesprek aan met een 17-jarige die in het lichaam van een 136-jarige zit, met iemand meer dan twintig persoonlijkheden heeft en met iemand die lacht zonder dat zijn of haar gezichtsuitdrukking verandert. Sommige mensen hebben een aangeboren aandoening, anderen werden later in het leven ziek. Alle mensen die Emma Wortelboer volgt willen alles uit hun leven halen en hun dromen waarmaken.

Je Zal Het Maar Hebben op reis

Vanaf woensdag 31 januari is het nieuwe seizoen van ‘Je Zal Het Maar Hebben’ ieder week om 21.20 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3. De laatste aflevering is een speciale, aldus BNNVARA. In de laatste aflevering gaat Emma met Kris mee op reis, die het Ehler Danlos Syndroom heeft. Ze is daardoor rolstoelafhankelijk. Desondanks wil ze de wereld over reizen en dat doet ze dan ook al anderhalf jaar; door Europa met de trein.

Door: Nationale Zorggids / Johanne Levinsky
Afbeelding: BNNVARA