NZG Landelijke studiedag Sexting & Grooming

Datum 08 februari 2019
Tijd 09:30 uur - 16:30 uur
Titel Landelijke studiedag Sexting & Grooming
Regio Landelijk
Plaats Soesterberg
Type Training / workshop
Doelgroepen Jeugdzorg en Zorgpersoneel
Kosten €275,00
Website https://www.saha-communicatie.nl/sengfebr.html
Samenvatting

ngeveer 1/3 van de jongeren tussen 12 en 16 jaar praat online over seks of heeft wel eens online geflirt. Jongeren experimenteren veel maar kunnen lang niet altijd de gevolgen van hun gedrag goed inschatten en beseffen soms niet dat het ongevraagd verspreiden van een foto of filmpje strafbaar is.

Wanneer vinden we online gedrag eigenlijk grensoverschrijdend? En hoe denken jongeren daarover?

Lastige vragen waar je mee te maken hebt als je met jongeren werkt. Vragen waar jij en je collega's ook van mening over kunnen verschillen. Hoe kom je dan toch tot overeenstemming? Hoe ga je constructief met jongeren in gesprek en leer je ze hun grenzen aan te geven?
Deskundige sprekers gaan hierover graag met je in gesprek!

Accreditatie

Toegekend door Kwaliteitsregister V&VN (5 punten), SKJ (4,5 punten) en Registerplein (4,5 punten). In aanvraag bij VVAK.

Programma en informatie: https://www.saha-communicatie.nl/sengfebr.html

NZG Blog

Tunnelvisie

Normal_marja_foto

Laatst trainde ik een groep uit het zuiden van het land en één van de mensen was Surinamer. Dat moest ie goed horen van de anderen die hun geweldige 'humor' op hem loslieten. Ze kenden elkaar goed en hij had net zoveel humor om hun humor weer te pareren. Op een gegeven moment werd hij ernstig en zei dat 90 procent van zijn collega's racistische ...

NZG Topvacatures

NZG Interview

De griepepidemie 2019 te lijf met griepprikexperimenten

Normal_verkouden__ziek__hoesten_griep


De griep is weer in het land. De vorige griepgolf duurde van eind december 2017 tot eind april 2018: een verdubbeling ten opzichte van de gemiddelde epidemie van negen weke...