NZG Uitnodiging Pelerin Lezing: Radiologie in ‘Trench Coat’

Datum 12 maart 2019
Tijd 12:00 uur - 13:30 uur
Titel Uitnodiging Pelerin Lezing: Radiologie in ‘Trench Coat’
Regio Limburg
Plaats Maastricht
Adres P. Debyelaan 25, 6229 HX Maastricht
Type Thema bijeenkomst
Doelgroepen Ziekenhuizen en Zorgpersoneel
Website https://www.mumc.nl/
Samenvatting

In de lezingenreeks over Medische geschiedenis met als thema 'Techniek en beeldvorming in de geneeskunde' vindt op 12 maart 2019 de 4de lezing in deze reeks plaats.

De lezing heeft als titel "Radiologie in ‘Trench Coat’ tijdens de Eerste Wereldoorlog in België." Deze lezing wordt gegeven door: Dr. René van Tiggelen, conservator van het Belgisch museum voor radiologie Brussel.

Locatie

Greepzaal op nivo 4 van het Maastricht UMC+.
P. Debyelaan 25,
6229 HX  Maastricht.
 

De lezingen zijn speciaal bedoeld voor alle medewerkers, studenten en alumni van het academisch ziekenhuis Maastricht en de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences en voor artsen en andere werkers in de gezondheidszorg in de regio Maastricht. Maar uiteraard zijn ook belangstellenden van elders welkom.

Klik hier voor meer informatie

NZG Blog

Spelen met tijd

Normal_marja_foto

In deze tijd van jong, wild en dynamisch gaat alles vlug, vlugger en nog vlugger. De tijd vliegt. Zo is het maandag, zo weer vrijdag en voor je het weet is je weekend om. We rennen onszelf voorbij en als we dan stilstaan, zijn we als een trein die tijd nodig heeft om te remmen. Als je wat ouder wordt, lijken de jaren voorbij te schieten. Je komt...

NZG Topvacatures

NZG Interview

Zelfdoding onder kwetsbare jongeren neemt toe - Bas Timman, Jeugdzorg Nederland: 'Ik schaam me voor de samenleving'

Normal_depression-3015577_960_720


Er bestaan hoofdbrekens over de toename van het aantal zelfdodingen in de gesloten jeugdzorg. Er zouden te weinig financiële middelen zijn en grote personeelstekorten. Een ...