NZG Uitnodiging Pelerin Lezing: Radiologie in ‘Trench Coat’

Datum 12 maart 2019
Tijd 12:00 uur - 13:30 uur
Titel Uitnodiging Pelerin Lezing: Radiologie in ‘Trench Coat’
Regio Limburg
Plaats Maastricht
Adres P. Debyelaan 25, 6229 HX Maastricht
Type Thema bijeenkomst
Doelgroepen Ziekenhuizen en Zorgpersoneel
Website https://www.mumc.nl/
Samenvatting

In de lezingenreeks over Medische geschiedenis met als thema 'Techniek en beeldvorming in de geneeskunde' vindt op 12 maart 2019 de 4de lezing in deze reeks plaats.

De lezing heeft als titel "Radiologie in ‘Trench Coat’ tijdens de Eerste Wereldoorlog in België." Deze lezing wordt gegeven door: Dr. René van Tiggelen, conservator van het Belgisch museum voor radiologie Brussel.

Locatie

Greepzaal op nivo 4 van het Maastricht UMC+.
P. Debyelaan 25,
6229 HX  Maastricht.
 

De lezingen zijn speciaal bedoeld voor alle medewerkers, studenten en alumni van het academisch ziekenhuis Maastricht en de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences en voor artsen en andere werkers in de gezondheidszorg in de regio Maastricht. Maar uiteraard zijn ook belangstellenden van elders welkom.

Klik hier voor meer informatie

NZG Blog

Tunnelvisie

Normal_marja_foto

Laatst trainde ik een groep uit het zuiden van het land en één van de mensen was Surinamer. Dat moest ie goed horen van de anderen die hun geweldige 'humor' op hem loslieten. Ze kenden elkaar goed en hij had net zoveel humor om hun humor weer te pareren. Op een gegeven moment werd hij ernstig en zei dat 90 procent van zijn collega's racistische ...

NZG Topvacatures

NZG Interview

De griepepidemie 2019 te lijf met griepprikexperimenten

Normal_verkouden__ziek__hoesten_griep


De griep is weer in het land. De vorige griepgolf duurde van eind december 2017 tot eind april 2018: een verdubbeling ten opzichte van de gemiddelde epidemie van negen weke...