Nationale Zorggids

NZG Symposium: Ingrediënten voor een eersteklas recept

Datum 21 mei 2019
Tijd 09:45 uur - 19:00 uur
Titel Symposium: Ingrediënten voor een eersteklas recept
Regio Gelderland
Plaats Culemborg
Adres Multatulilaan 12, 4103 NM Culemborg
Type Conferentie
Doelgroepen Ouderenzorg
Website https://www.novicare.nl/2019/04/12/3695/
Samenvatting

Op 21 mei organiseert Novicare haar jaarlijkse symposium voor specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten, physician assistants, AIOS en basisartsen. We zijn er trots op dat ons symposium deze keer voor het eerst ook toegankelijk is voor behandelaren van buiten Novicare!!!

 

Programma


Thema’s waar we bij Novicare dit jaar intensief aan werken komen zeker voorbij, zoals de praktische invulling van de Wzd, palliatieve zorg en ethische dillema’s rondom euthanasie bij dementie, voeding bij dementie en samenwerken bij probleemgedrag. Daarnaast gaan we het hebben over samenwerking in de eerste lijn, innovatieve zorgvormen en de toekomst van de SO in tijden van krapte.

 

Met een gevarieerd programma en een mix van interne en externe sprekers overgoten met een smakelijk thema, gaan we samen werken aan onze expertise. We kijken naar onze eigen én andermans keuken om samen te komen tot een eersteklas recept. Voor onze cliënten, voor onszelf en voor de toekomst van ons vak.

 

 

NZG Blog

Help, onze kernwaarden zijn niet onderscheidend!

Normal_sjors_van_leeuwen

Help, onze kernwaarden zijn niet onderscheidend! Die kreet heb ik de afgelopen jaren vaak gehoord. Je kent het ongetwijfeld wel, de sessies om te komen tot een set onderscheidende kernwaarden. Met als resultaat een rijtje inwisselbare containerbegrippen als klantgericht, zorgzaam, professioneel en betrouwbaar. Wie kan daar tegen zijn? 

NZG Interview

Psychotherapeut Bianca de Moor: 'EMDR-therapie kan vrouwen de regie over een zwangerschap teruggeven'

Normal_bianca_de_moor


De ene moeder zit na de geboorte van haar baby nog dagenlang op een roze wolk, de ander vergeet de bevalling het liefst zo snel mogelijk. Zo’n tien procent van de vrouwen e...