Nationale Zorggids

NZG Webinar Herbergier-ondernemerschap 5 juli

Datum 05 juli 2021 - 06 juli 2021
Tijd 19:30 uur - 00:00 uur
Titel Webinar Herbergier-ondernemerschap 5 juli
Plaats Nederland
Adres Online
Website https://www.herbergier.nl/webinar-herbergier-ondernemerschap-5-juli
Samenvatting

WIL JE ZORGEN VANUIT VRIJHEID EN SAMEN MET JE LEVENSPARTNER EEN WAARDIG LEVEN BIEDEN AAN 16 MENSEN MET DEMENTIE? MELD JE DAN AAN VOOR ONZE ONLINE INFORMATIEBIJEENKOMST OP MAANDAGAVOND 5 JULI 2021. INTERACTIEF, VEILIG EN MAKKELIJK VANUIT HUIS TE VOLGEN. TIJDENS DEZE BIJEENKOMST LEER JE ALLES OVER HET RUNNEN VAN JE EIGEN HERBERGIER.

Elk van de 44 Herbergier-stellen heeft een persoonlijk verhaal. Velen van hen zochten naar een andere manier van zorgen. Dankzij het zorgondernemerschap hebben zij de vrijheid om te zorgen met tijd, persoonlijke aandacht en plezier en kunnen zij elke dag het welzijn van de bewoner centraal stellen. "Je hebt binnen de Herbergierformule kaders, maar het kleurenpalet ontstaat doordat we met ons team, bewoners en familie invulling kunnen geven aan creativiteit. Het maakt ons dankbaar dat wij de constante factor mogen zijn en bewoners een liefdevol thuis kunnen geven.”

WAAROM DEZE INFORMATIEBIJEENKOMST BIJWONEN

  • De ideale manier om de voordelen van het Herbergier-ondernemerschap en het realiseren van jouw zorgdroom te ontdekken;
  • Laat je inspireren door het verhaal van ervaren zorgondernemers;
  • Maak kennis met een ondernemerscoach die startende en ervaren ondernemers begeleidt en je alles kan vertellen over de voordelen van franchise in de zorg.

WIE ZIJN JULLIE?

Geloof jij ook dat leven met dementie op een zo gewoon mogelijke manier kan en ben je ervan overtuigd dat jij daaraan kan bijdragen? Dan zoeken wij jou! En je partner, want samen kunnen jullie aan het roer staan van jullie eigen Herbergier en 16 bewoners een zinvol leven bieden.

  • Is één van jullie BIG-geregistreerd verpleegkundige met ruime ervaring in de zorg?
  • Heeft één van jullie leidinggevende ervaring?
  • En willen jullie samen met passie en creativiteit ondernemen?

Meld je dan aan voor het webinar op maandag 5 juli 2021.

NZG Logo

Normal_2020_-_hb_-_emmen_-_medewerkerster_en_bewoonsters_-_onbeperkt