Nationale Zorggids

NZG Infomiddag Thomashuizen

Datum 10 juni 2022 - 09 augustus 2022
Tijd 13:00 uur - 15:00 uur
Titel Infomiddag Thomashuizen
Regio Zuid-Holland
Plaats Delft
Adres Delft
Website https://www.thomashuis.nl/informatiebijeenkomst-thomashuis-delft-centrum-10-juni
Samenvatting

Wil je samen met je levenspartner het verschil maken voor 9 mensen met een verstandelijke beperking? En verlang jij naar een veelzijdig en betekenisvol leven waarbij je de zorg zelf invult en de bewoner centraal kunt zetten? Meld je dan aan voor onze informatiebijeenkomst over het Thomashuis-ondernemerschap op vrijdag 10 juni.

De presentatie wordt door Toon Biezenaar gegeven en is van 13.00- 15.00. Toon is voormalig ondernemerscoach en expert Werving en Selectie bij De Drie Notenboomen. Hij kan je alles vertellen over de voordelen van een eigen Thomashuis. Daarnaast zijn Eveline en Folkmar Sijtsma aanwezig om te vertellen over hun bijzondere leven als zorgondernemer. De twee zorgen met veel liefde voor 8 bewoners in Thomashuis Delft Centrum. Na zes jaar hebben de twee besloten om op zoek te gaan naar opvolgers.

Wie zijn jullie?

  • Wil je als zorgprofessional samen met je levenspartner het verschil maken voor mensen met een verstandelijke beperking en hun familie?
  • Heeft één van jullie een diploma met betrekking tot de gehandicaptenzorg en geruime ervaring met de doelgroep?
  • En willen jullie samen met passie en bevlogenheid ondernemen

Maak kennis met de voordelen van het Thomashuis-ondernemerschap en meld je hieronder aan voor de bijeenkomst op vrijdag 10 juni.

NZG Logo

Normal_logo