Nationale Zorggids

NZG Event | Zorg & ICT 2023

Datum 13 juni 2023 - 15 juni 2023
Tijd 09:30 uur - 16:30 uur
Titel Event | Zorg & ICT 2023
Regio Utrecht
Plaats Jaarbeurs Utrecht
Adres Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht
Website https://zorgdomein.com/event/zorg-ict-2023/
Samenvatting

In charge of the future

In één dag op de hoogte worden gebracht over de nieuwste technologieën die bijdragen aan toekomstbestendige zorg? Deelnemen aan o.a. begeleide beurstours over actuele thema’s? Of interessante best practises en keynotes door topsprekers uit verschillende zorgsectoren horen? Meld je dan aan voor Zorg & ICT, het grootste health tech event van Nederland, op 13, 14 en 15 juni 2023 in Jaarbeurs Utrecht.

ZorgDomein is ook in 2023 aanwezig op dé vakbeurs van het jaar, waarbij wij drie gratis inspiratiesessies organiseren. Laat je inspireren, netwerk met relevante branchegenoten en leer meer over thema’s als databeschikbaarheid.

Voor wie is dit event?

Zorg & ICT richt zich op professionals die werkzaam zijn in de zorg en op zoek zijn naar antwoorden op actuele vraagstukken, innovatieve toolings, ICT-ontwikkelingen en praktijkcases die bijdragen aan de transsformatie naar een toekomstbestendige zorg. Bijvoorbeeld:

Directie en algemeen management, zorgprofessionals, zorgspecialisten, medisch specialisten, zorgmanagers, ICT-managers, ICT-medewerkers en -consultants.

Werkzaam in de sectoren:

  • Ziekenhuizen
  • Verpleeg- en verzorgingshuizen
  • Thuiszorg
  • Welzijn en ouderenzorg
  • Geestelijke gezondheidszorg
  • Gehandicaptenzorg
  • Jeugdzorg
  • Overheid

Waarom bijwonen?

Zorg & ICT is hét vakevent voor digitaal gedreven zorg en draagt bij aan toegankelijke, betaalbare en kwalitatief goede zorg in Nederland. Blijf op de hoogte over relevante technologieën en slimme innovaties, leg inspirerende contacten met branchegenoten en leer over actuele thema’s tijdens diverse kennissessies.

ZorgDomein oplossingen uitgelicht?

Op onze stand vertellen onze experts je graag van alles over de laatste digitale ontwikkelingen en onze oplossingen.

Wil je meer weten over onze Transfer oplossing & eOverdrachthet Meekijkconsult of de Digitale Patiëntreis? Onze experts geven graag een live demo.

Zien we je daar?

Ben je op zoek naar innovatie, inspiratie en informatie over digitale ontwikkelingen in de zorg? We verwelkomen je graag op onze stand (01.C079 – tegenover het Health Tech Restaurant), waar we het gesprek met je aangaan over hoe we met technologie meer ruimte maken voor mensenwerk in de zorg.

NZG Logo

Normal_zorg-ict