NZG Open health lab

Datum 13 juni 2023
Tijd 13:30 uur - 17:00 uur
Titel Open health lab
Regio Utrecht
Plaats Utrecht
Adres Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht
Website https://www.dutchhealthhub.nl/event/open-health-lab/
Samenvatting

Welkom in Utrecht! Je bent, zonder het te weten, in het Open Health Lab. In onze regio kun je namelijk testen, valideren én je innovatie implementeren. Dat is uniek. In Nederland. En in Europa. Verschillende sprekers nemen je mee door de regio.

Kleine en grotere bedrijven, de verschillende overheidslagen en kennisinstellingen dragen hier samen aan bij. Denk aan het Utrecht Science Park, maar denk ook groter: de innovaties bevinden zich in en om het hart van Nederland. De health-sector is een belangrijke reden dat Utrecht de meest competitieve regio van Europa is.

Verschillende sprekers zullen inspirerende voorbeelden geven over die samenwerking: het innovatief bedrijfsleven met zorginstellingen, inwoners en kennisinstituten in de regio. Deze regionale haute nouveauté richt zich op thema’s als robotica, sport en bewegen, revalidatie en natuurlijk artificiële intelligentie. Laat je inspireren en ga het gesprek aan tijdens het middagprogramma of de borrel. Op welke manier wil jij profiteren van het Open Health Lab dat Utrecht is?

Het programma is op 13 juni van 13:30 uur tot 17:00 uur. Daarna is er uiteraard een netwerkborrel.

 

 

NZG Logo

Normal_open_health_lab