NZG Doing Business in Europe

Datum 14 juni 2023
Tijd 12:30 uur - 15:00 uur
Titel Doing Business in Europe
Regio Utrecht
Plaats Jaarbeurs Utrecht
Adres Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht
Website https://www.dutchhealthhub.nl/event/doing-business
Samenvatting

Zakendoen in Europa, een Health~Holland-sessie

Tijdens dit evenement willen we de nieuwste trends en ontwikkelingen presenteren in enkele van Europa's grootste LSH-markten, namelijk Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Noordse landen.

Zakendoen in Europa | MDR-informatiesessie

Tijdens het evenement wordt de laatste update over MDR gepresenteerd door een expert op dit gebied. Daarnaast zal een Nederlands LSH-bedrijf best practices delen met betrekking tot strategie en communicatie tussen het bedrijf en een aangemelde instantie.

Zakendoen in Europa, een Health~Holland-sessie: Sprekers uit de respectievelijke landen zullen ingaan op de belangrijkste veranderingen op het gebied van kansen, uitdagingen en langetermijnvooruitzichten op het gebied van MedTech, Gezond Ouder Worden, eHealth en Duurzaamheid. Deelnemen aan dit evenement biedt u de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met experts op de markt en Nederlandse ondernemers, en om uw behoeften aan ondersteuning te bespreken.

Zakendoen in Europa | MDR-informatiesessie: Er is ruimte om met deelnemers in de zaal te praten over de impact van de nieuwe regelgeving. Hoe gaat u om met de verlengde periode? Zijn er alternatieve routes voor certificering of misschien alternatieve markten om op te focussen?

U kunt beide evenementen bezoeken door u te registreren voor Zorg & ICT.

 

 

 

NZG Logo

Normal_doing_buisiness