NZG Gezondheidsplein

Normal_gezondheidsplein_2

Gezondheidsplein.nl is al meer dan 10 jaar de gezondste gids op internet. De informatie is betrouwbaar, volledig en toegankelijk. Hiertoe werkt Gezondheidsplein samen met een team van medisch specialisten die de teksten controleren voordat ze online gaan. De ontwikkelingen op OTC en Pharmacie-gebied worden op de voet gevolgd door een team van specialisten. 

Het accent bij Gezondheidsplein.nl ligt op de aandoeningengids. Hierin zijn 1500 ziektes beschreven en daarmee is het  de grootste medisch encyclopie op internet. De online gezondheidsvoorlichting blijft hier niet tot beperkt. In medische dossiers en patiëntverhalen staat Gezondheidsplein uitgebreid stil bij wat voor invloed een ziekte heeft op het leven van de patiënt en worden adviezen gegeven om hier zo goed mogelijk mee om te gaan. 

Daarnaast wil Gezondheidsplein het gat tussen patiënt en specialist verkleinen. Patiënten zitten vaak met allerlei vragen die zij door omstandigheden niet aan hun arts kunnen of durven stellen. Met dit soort vragen kunnen patiënten terecht in het Online Spreekuur waar medisch specialisten gratis antwoord geven. 

De gemiddelde bezoeker van gezondheidsplein.nl is vrouw in de leeftijd 30-55 jaar (70%). Vrouwen zijn de primaire kopers van zelfzorgmiddelen en eindbeslissers bij gezondheidsvraagstukken. Gezondheidsplein heeft gemiddeld 1.100.000 bezoekers per maand. >> Terug naar alle partners van Nationale Zorggids