NZG Acties nieuws

Logo_logo_hrm_in_de_zorg

Met 75 euro korting naar Jaarcongres HRM in de Zorg 2017


Maak gebruik van onze kortingscode en betaal 75 euro minder voor deelname aan het congres HRM in de Zorg (alleen non-profit)! Dat is maar liefst een korting van 25%! Je neemt dan deel voor slechts 220 euro. Plus je mag gratis twee personen extra meenemen. Je kan je nu gemakkelijk via deze link aanmelden met kortingscode NZGDCT75Z. 

Normal_image-2017-07-28

Win 4x2 kaartjes voor Body Worlds in Amsterdam!


De Nederlandse zomer gaat altijd gepaard met ups and downs. De ene week is het prachtig weer en de andere week kan dat zomaar voorbij zijn. Onze mooi-weer-verwachtingen moeten we regelmatig bijstellen. Wat doe jij eigenlijk als het slecht weer is en je hebt een dag niets te doen? Wij hebben een superleuke binnenactiviteit voor je gevonden en ent...

Logo_13647_jaa_logo_zorgtotaal_2017

Gratis naar Zorgtotaal? Meld je nu aan!


Op 14 maart opent Zorgtotaal zijn deuren, samen met Zorg & ICT. Twee vakbeurzen voor iedereen die werkzaam is in de gezondheidszorg. Wil jij daar gratis bij zijn? Meld je nu aan via deze link. Met de barcode in de bevestigingsmail haal je je persoonlijke toegangsbadge op de beurs af. 

Logo_logo-dagvandemantelzorg

De Nationale Zorggids zet mantelzorger in het zonnetje! (Afgelopen)


In het kader van de Dag van de Mantelzorg zet de Nationale Zorggids een mantelzorger in het zonnetje! Ben je mantelzorger of ken je iemand die voor een naaste zorgt? Laat ons onder het Facebookbericht weten wie een steuntje in de rug kan gebruiken en waarom. Op 10 november sturen wij één mantelzorger een verrassingspakket op!

Normal_foto-dag-mamaaaaaa-page-001-4

De Nationale Zorggids geeft kaartjes voor theatervoorstelling 'Dag Mama' weg! (afgelopen)


‘Dag Mama’ is een nieuwe muziektheatervoorstelling in Nederland en België. Ervaar wat dementie met uw naaste of cliënt doet en begrijp hoe u hiermee kunt omgaan. Zodat u het beste kunt geven, aan de mens met dementie en aan elkaar. Er is nog zoveel mogelijk.

Logo_hrm_in_de_zorg_2016

Kortingsactie Congres HRM in de Zorg - 20 september Bussum (afgelopen)


Met gebruik van onze kortingscode betaal je €50,- minder voor deelname aan het congres HRM in de Zorg. Je neemt dan deel voor slechts €245,- (werkzaam bij een non-profit organisatie) én je collega gaat gratis mee.  

Normal_ouder_van_mijn_ouders_cover

Weggeefactie 'Ouder van mijn ouders' (afgelopen)


Wij mogen 4x een boek weggeven! Doe mee aan onze like & deel actie en win het boek Ouder van mijn ouders. 

NZG Actievoorwaarden