Politie roept op mee te kijken naar vermiste Shirly Bettink en Latisha Pfeiffer

Opnieuw zijn er twee meisjes vermist uit de gesloten jeugdzorginstelling Via Jeugd in Cadier en Keer. De politie doet een dringend verzoek om mee te kijken naar de meisjes. Het gaat om Latisha Pfeiffer (links) en Shirley Bettink (rechts). Dat meldt de Politie. 

De meisjes zijn op 18 juli voor het laatst gezien op het terrein van de instelling. Mogelijk zijn ze samen richting Eindhoven gegaan. De politie spreekt van "onrustwekkende omstandigheden”, die echter niet verder toegelicht worden. 

Latisha Pfeiffer

De 15-jarige Latisha (links) is sinds 18-07-2022, 12.00 uur vermist uit Cadier en Keer. Zij is het laatst gezien toen ze vanuit school kwam in Cadier en Keer bij de instelling Icarus. Mogelijk is zij vertrokken in de richting van Eindhoven. 

Latishia is te herkennen aan blonde haren meestal in een knotje, gouden oorbellen, zwarte strakke spijkerbroek en een zwarte blouse met lange mouwen. Klik hier voor het volledige signalement

Shirley Bettink

De 14-jarige Shirly (rechts) is sinds 18-07-2022, rond 12.00 uur vermist uit Cadier en Keer. Zij is het laatst gezien toen ze naar school liep. Mogelijk is zij vertrokken in de richting van Eindhoven. Ze is mogelijk samen met nog een ander meisje.

Shirley  is te herkennen aan zwarte haren, getinte huidskleur, ze draagt een oversized wit shirt van Palm Angels, een grijze strakke broek en witte Nike schoenen. Klik hier voor het volledige signalement.

Vragen

Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

Door: Nationale Zorggids