Normal_boy-and-therapist-2021-08-27-09-54-45-utc-min__1_

De jeugdsector kent een groot aantal interventies voor uiteenlopende vraagstukken. Met het onderzoek naar kernelementen willen we binnen deze subsidieronde meer weten over wat werkt voor wie, wanneer en waarom. En zo de hulp en ondersteuning effectiever en efficiënter maken. Per project is hiervoor € 240.000,- beschikbaar, met een looptijd van maximaal 2 jaar. Dit meldt ZonMw.

Voor wie

Het projectteam is een multidisciplinair samenwerkingsverband tussen een onderzoeksinstelling en ten minste één, maar bij voorkeur meerdere praktijkinstellingen. Professionals met kennis en ervaring van de praktijk en uitvoering, kinderen, jongeren en/of ouders zijn ook betrokken bij het project. In deze subsidieronde kan een subsidieaanvraag worden ingediend door een onderzoeksorganisatie in de zin van het EU staatssteunrecht. Zij neemt de rol op zich van hoofdaanvrager.

Deadline en meer informatie

Let op!: Deze subsidieronde bestaat uit 2 fasen: een projectidee en een uitgewerkte subsidieaanvraag. Dit is de subsidieoproep voor projectideeën. De deadline voor het indienen van het projectidee is dinsdag 23 mei 14.00 uur.

Meer informatie over de doelstellingen, voorwaarden en criteria is te vinden in de subsidieoproep.

Door: Nationale Zorggids