Normal_heart-g027ef3ad8_1920

Het versturen van een beterschapskaart is een mooie manier om iemand die ziek is te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Daarnaast kun je hiermee iemand een hart onder de riem steken. Maar waarom zou je jezelf beperken tot standaard beterschapskaarten die je in de winkel kunt kopen? Met een beetje creativiteit kun je een beterschapskaart maken die echt uniek en persoonlijk is. Hiermee kun je de ontvanger nog meer verrassen en een lach op zijn of haar gezicht toveren. Wij geven vier ideeën voor het ontwerpen van een creatieve beterschapskaart. Benieuwd welke dit zijn? Lees dan snel verder.

1.    Een kaart met een foto

Een kaart met daarop een foto is een goede manier om een beterschapskaart persoonlijk te maken. Kies een foto van jou en de ontvanger samen en gebruik deze als basis voor de kaart. Je kunt de foto op de voorkant plaatsen, maar je kunt er ook voor kiezen om deze bijvoorbeeld op de achtergrond van de binnenkant te plaatsen. Voeg een opbeurende boodschap toe en je hebt een prachtige kaart die de ontvanger zal waarderen. Op blijkaartje.nl kun je eenvoudig je eigen kaart ontwerpen of standaard kaarten bewerken en daarop een foto toevoegen van jou en de ontvanger.

2.    Maak je eigen kaart

Of je creatief bent of niet; iedereen kan zelf een kaart maken. Gebruik kleurrijk papier, stickers en andere materialen om een kaart te maken die bij de ontvanger past. Op deze manier laat je zien dat je veel tijd en moeite erin hebt gestoken om de ontvanger te verrassen. En natuurlijk is er geen betere manier om een creatieve beterschapskaart te maken, dan deze helemaal zelf in elkaar te knutselen.

3.    Een muzikale kaart

Een muzikale kaart is een kaart met een ingebouwd geluidssysteem, dat een liedje of een beterschapswens afspeelt. Dit is een leuke manier om de ontvanger op te vrolijken. Naast dat er een liedje of beterschapswens wordt afgespeeld kun je ook een QR-code toevoegen die leidt naar een afspeellijst die je zelf hebt aangemaakt met favoriete liedjes van de ontvanger.

4.    Een puzzelkaart

Door te kiezen voor een puzzelkaart voeg je naast een opbeurende boodschap ook één of meerdere puzzels toe. Denk bijvoorbeeld aan een kruiswoordpuzzel, woordzoeker of sudoku. De ontvanger wordt verrast met een persoonlijke boodschap en daarnaast kan hij of zij even haar gedachten verzetten zetten door de puzzel(s) te maken.