Normal_pexels-skylar-kang-6044250

Tylko is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van meubels. Door middel van geavanceerde technologieën creëer jij het perfecte meubel voor in jouw woonkamer, badkamer en alle andere mogelijke kamers. Jij weet immers het beste wat jouw huis nodig heeft. Met augmented reality en 3D-modellering bekijk je meteen de door jou ontworpen meubels in de kamer. Hierdoor zie je meteen of het ontworpen meubel in de kamer past en hoe het eruit komt te zien. De opties zijn eindeloos, van TV stands tot nachtkastjes. Tylko past zich volledig aan op jouw behoeftes.

Tylko in de zorg

Hoewel Tylko in eerste instantie misschien niet direct gelinkt lijkt te kunnen worden aan de zorgsector, kan het bedrijf wel degelijk een belangrijke rol spelen bij het verbeteren van de zorg. Een goed ontworpen en op maat gemaakt meubelstuk kan namelijk bijdragen aan het comfort en welzijn van patiënten, evenals aan het werkplezier en de gezondheid van zorgverleners.

Het op maat gemaakte karakter van Tylko's meubels betekent dat ze perfect passen bij de specifieke behoeften en omgevingen van verschillende zorginstellingen. Denk hierbij aan nachtkastjes die de juiste hoogte heeft of verstelbaar is tot de juiste hoogte of een kast waarbij je zelf kunt ontwerpen welke kastjes open kunnen en op welke manier.

Het ontwerpen van meubels voor zorginstellingen is niet het enige wat Tylko kan doen voor de zorg, het kan ook bijdragen aan het welzijn van patiënten thuis. Door het gebruik van augmented reality kunnen patiënten bijvoorbeeld hun eigen meubels op maat ontwerpen en bestellen, wat kan bijdragen aan hun comfort en welzijn tijdens hun herstelproces. Een patiënt die niet kan bukken zou bijvoorbeeld een hogere kast kunnen ontwerpen die compleet op zijn kunnen wordt afgesteld. Door de flexibiliteit van Tylko zijn de mogelijkheden groot.

 

Milieubewust

Naast het ontwerpen van meubels op maat, zet Tylko zich ook in voor duurzaamheid en milieubewustzijn. Het bedrijf maakt gebruik van duurzame materialen en productieprocessen, en streeft ernaar om afval en overproductie te minimaliseren. Dit is niet alleen belangrijk vanuit een ecologisch perspectief, maar kan ook bijdragen aan een gezondere en veiligere omgeving voor patiënten en zorgverleners.

 

Aanbod van Tylko voor de zorg

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, biedt Tylko diverse mogelijkheden om de kwaliteit van de zorg en het welzijn van patiënten te waarborgen. Naast de diverse opties met betrekking op de nachtkasjes van het bedrijf, zijn er nog veel meer andere meubels. Ook deze kun je helemaal naar wens samenstellen en worden prachtig gevisualiseerd door middel van de augmented reality tool van Tylko. Op de site kun je onder meer het meubelstuk naar wens opzoeken per categorie of kamer. Daarnaast profiteer je ook nog van onderstaande punten als je een product bestelt op de webshop:

  • Hoge kwaliteit producten (4,8 sterren van de 5 beoordeeld);
  • Gratis verzending en levering naar Nederland;
  • 100 dagen gratis retourneren.

Wil jij ook een volledig op maat gemaakt meubelstuk samenstellen? Schaf dan eenvoudig jouw dressoir, boekenkast, wandkast, kledingkast, bureau, tv-meubel, ladekast, schoenenrek, nachtkastjes of platenkast aan via Tylko.