Logo_huur

Tentbed huren? Human Protection biedt verschillende huurconcepten in combinatie met een tentbed.

Bij Human Protection kun je kiezen voor verschillende huurconcepten in combinatie met een tentbed. Bij elk van de huurconcepten komen voordelen kijken. Wij lichten ze graag toe.

Proefplaatsing

Ben je er nog niet zeker van of een tentbed een passende oplossing is voor je cliënt/patiënt, dan kunnen wij een proefplaatsing organiseren. Hierbij ontvang je het tentbed voor maximaal 2 weken op proef. Een proefplaatsing is geheel kosteloos en kent nog vele andere voordelen:

  • Verzorging gebruiksinstructie en veiligheidstraining op afdeling(en) door Human Protection.
  • Drie kosteloze reinigingen.
  • Inclusief tussentijdse en eindevaluatie (per digitaal evaluatieformulier).
  • Op korte termijn te plannen.

Pay per use full service

Aan ziekenhuizen bieden wij de pay per use full service. Dit houdt in dat je permanent een compleet tentbed op locatie ontvangt. Je betaalt enkel kosten als je het tentbed inzet bij een cliënt/patiënt. Bed niet meer in gebruik? Dan meld je het af en Human Protection zorgt ervoor dat er een tentwissel en reiniging van het onderstel plaatsvindt en klaar staat voor een volgende inzet. Andere voordelen van de PPU full service:

  • Human Protection verzorgt een gebruikersinstructie en veiligheidstraining op de afdeling(en).
  • Reiniging van de tent vindt plaats in de wasserij van Human Protection volgens de Europese norm: ISO13485:2016, NEN-EN14065.
  • Heb je een extra tentbed nodig? Wij leveren in maximaal 4 uur. Ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen.
  • Indien nodig kunnen extra PPU bedden worden toegevoegd.

Koop met full service

Bij dit huurconcept koop je een tentbed met daarbij een extra wisseltent. Human Protection houdt deze wisseltent in bewaring. De tentwissel en volledige reiniging van het complete bed met toebehoren wordt ook door ons uitgevoerd. Deze service kent dezelfde voordelen als de pay per use service, met het verschil dat het tentbed eigendom van het ziekenhuis is.

Koop inclusief veiligheidsovereenkomst

Bij dit concept koop je ook een tentbed en heb je daarbij de keuze uit 3 soorten veiligheidsovereenkomsten:

  • Light: inclusief veiligheidscontrole en keuring.
  • Standard: inclusief veiligheidscontrole, keuring en professionele reiniging.
  • Premium: inclusief veiligheidscontrole, keuring, professionele reiniging en veiligheidstraining.

Het voordeel hiervan is, is dat je verzekerd bent van een jaarlijkse veiligheidscontrole en keuring van het tentbed door Human Protection.

Spoedservice 24/7

Het grootste voordeel van samenwerken met Human Protection, is dat wij 24/7 bereikbaar zijn voor de inzet van een tentbed. Dus ook in het weekend, op feestdagen en buiten kantooruren. Je belt ons en wij leveren binnen 4 uur een tentbed op de afdeling. Bij deze spoedservice heb je ook geen zorgen over beheer, onderhoud, reiniging en veiligheidscontroles.

 

Lees verder