Normal_pexels-laura-james-6098056

Ztorm richt zich op maatschappelijke vernieuwing in de zorgsector. Hun missie is duidelijk: het vernieuwen van de zorg op een menselijke, duurzame en betaalbare manier. Het bedrijf werkt samen met zorgverleners, specialisten, bestuurders en cliënten om een positieve impact te maken op het maatschappelijk domein. Maar, dit kunnen ze niet zonder jou als nieuw talent!

Wat Ztorm doet

Ztorm zet zich in voor innovatie in de zorgsector. Ze streven naar duurzame oplossingen die niet alleen de kwaliteit van zorg verbeteren maar ook de toegankelijkheid vergroten. Daarnaast wil het bedrijf een plek zijn voor ‘waardevol talent’ dat een bijdrage wil leveren aan een betere samenleving van morgen. Maar, waar je ook jezelf als leider of personeel kan laten groeien. Ztorm is namelijk van mening dat ‘executiekracht en leiderschap’ onmisbaar zijn als het aankomt op impactvolle maatschappelijke verandering. Daarnaast zijn deze kwaliteiten van belang om de zorg en het sociale domein op een verbeterde manier te organiseren. Dit draagt bij aan het creëren van een toekomstvast beeld. Hoe ze dat doen? Dat lees je hieronder!

Zorg traineeships

Ztorm biedt onder meer een zorg traineeship aan op het gebied van zorginnovatie. Dit stelt getalenteerde individuen in staat om bij te dragen aan maatschappelijke vernieuwing in de zorg en tegelijkertijd waardevolle ervaring op te doen. Hierdoor kunnen zij in hun huidige of toekomstige functie een unieke bijdrage doen binnen de zorgsector. Dus, herken jij je in één of meerdere van onderstaande punten? Dan is een traineeship bij Ztorm wel iets voor jou.

  • Je hebt een hbo- of wo-opleiding voltooid, met 0 tot 2 jaar werkervaring;
  • Je bent leergierig en houdt je graag bezig met jouw persoonlijke ontwikkeling;
  • Je beschikt over een enthousiaste en energieke persoonlijkheid, waarbij je resultaatgericht te werk gaat;
  • Je weet mensen gemakkelijk of snel voor je te winnen;
  • Je hebt een hart voor maatschappelijke thema’s.

Weerbaarheid van organisaties

Het bedrijf streeft ernaar organisaties in het maatschappelijke domein en de zorg weerbaarder te maken. Kort gezegd, betekent dit dat Ztorm organisaties in de sector helpt met het stellen van grenzen, hen helpt met het communiceren van behoeften en wensen naar de buitenwereld, en hierdoor bijdraagt aan een toekomstvast perspectief. Dit omvat onder meer het bieden van strategische ondersteuning en advies door onze talentvolle collega’s om organisaties te helpen hun doelen te bereiken.

Maatschappelijke impact

Ztorm legt de focus op het creëren van maatschappelijke impact. Het bedrijf is van mening door jong talent aan te dragen met executiekracht en leiderschap binnen een organisatie, dat hieruit maatschappelijke impact volgt. Denk jij hier ook zo over?

Talent voor vernieuwing in sociaal- en zorgdomein

Ztorm gelooft in de kracht van samenwerking en mensgerichte benaderingen om positieve veranderingen in de zorg te bewerkstelligen. Met een toewijding aan maatschappelijke vernieuwing blijft Ztorm een belangrijke speler in het vormgeven van een betere toekomst voor de zorgsector. Benieuwd naar wat persoonlijke verhalen van ‘Ztormers’ die jou voorgingen? Lees dan eens de blogs. Ben jij hét nieuwe talent waar Ztorm naar op zoek is?