Normal_kerst

Het is alweer december! De maand van Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw. De Nationale Zorggids is alvast in de 'christmas spirit' en heeft daarom in december iets superleuks georganiseerd voor een gelukkige zorginstelling. We mogen namelijk een huisconcert weggeven van Russische pianiste Galina Ryakhovskaya! Werk je in een zorginstelling en wil je kans maken? Of ken je iemand in een zorginstelling die hier gek op zou zijn? Lees dan snel verder. 

Wil jij graag kans maken op een huisconcert in jouw zorginstelling? 

Ga dan naar onze Facebookpagina en maak daar kans op het unieke concert. Het enige dat je daar hoeft te doen is ons op een originele manier laten weten waarom jouw zorginstelling een huisconcert van Russische pianiste Galina Ryakhovskaya moet winnen! Op woensdag 13 december maken we de gelukkige winnaar bekend. In overleg prikken we een datum voor het concert.

Een inpandige vleugel is mooi meegenomen, maar als er geen piano of vleugel aanwezig is neemt Galina haar eigen piano mee. 

Meer over Galina

Galina speelt al vanaf haar vierde piano. Ze is klassiek opgeleid aan de gerenommeerde M. Musorgsky Muziek College in Sint Petersburg. Naast haar klassieke scholing, speelt ze ook met alle gemak vrije improvisatie, jazz en populaire muziek. Galina geeft regelmatig huisconcerten in zorginstellingen, musea en op festivals en reist daarvoor het hele land door. In het verleden heeft ze ook concerten gegeven in Duitsland, Frankrijk, Italië én in Tsjechië. 

Leuk om te weten: Galina's muziek spreekt ook dementerende ouderen aan. Als Galina speelt zijn ze compleet geconcentreerd op haar muziek en op niets anders. Ga snel naar onze Facebookpagina en maak kans op dit unieke concert bij jouw zorginstelling. 

Door: Redactie Nationale Zorggids