Obesitas Centrum Amsterdam B.V.

Obesitas Centrum Amsterdam B.V.
Jan Tooropstraat 164
1061 AE Amsterdam

Postbus 9243
1006 AE Amsterdam
Telefoon:
020-5108040
Fax:
020-6189642
Website:
http://www.obesitascentrumamsterdam.nl
E-mail:
obesitas@olvg.nl
Facebook:
https://www.facebook.com/olvgamsterdam

Obesitas Centrum Amsterdam

Is bij u ernstig overgewicht vastgesteld en bent u doorverwezen door uw huisarts of specialist voor een gewichtsreducerende operatie?

Het Obesitas Centrum Amsterdam biedt samen met de Nederlandse Obesitas Kliniek een compleet behandelprogramma aan voor volwassenen met ernstig overgewicht. Ons team doet er alles aan om samen met u een gezond gewicht te bereiken.

U wordt bij ons langdurig begeleid door een multidisciplinair team bestaande uit chirurgen, gespecialiseerd verpleegkundigen, diëtisten, psychologen, fysiotherapeuten en een zorgcoördinator. Deze multidisciplinaire aanpak leidt tot zichtbaar betere resultaten: uw gezondheidsrisico’s nemen af en de kwaliteit van leven neemt toe. Om de kans op succes te vergroten hanteren wij een persoonlijke aanpak, een behandeling toegespitst op uw behoeften en omstandigheden. U kunt vertrouwen op onze ervaring en inzet.

Het behandelprogramma dat het Obesitas Centrum Amsterdam samen met de Nederlandse Obesitas Kliniek biedt bestaat uit een voortraject, operatie en natraject. Het is een zeer intensief en langdurig programma dat zich richt op een verandering van uw leefstijl, ondersteund door een operatieve ingreep. Als gevolg van de operatie en een gezonder leefpatroon zal uw gewicht blijvend verlagen en zullen uw aan obesitas gerelateerde gezondheidsrisico’s verminderen of zelfs verdwijnen. Uw kwaliteit van leven zal er op vooruit gaan.

Indien u bij ons in behandeling komt, is het de bedoeling dat u het gehele traject afmaakt. Dit vraagt veel motivatie en doorzettingsvermogen. U doet dit echter niet alleen, u wordt begeleid door een multidisciplinair team van chirurgen, gespecialiseerd verpleegkundigen, diëtisten, psychologen, bewegingstherapeuten en een zorgcoördinator.

NZG Locatie