Universitair Sportmedisch Centrum

Universitair Sportmedisch Centrum
Hanzeplein 1
9713 GZ Groningen
Telefoon:
050-3617700
Website:
https://www.umcg.nl/NL/UMCG/Afdelingen/USMC/team/sportgeneeskunde
E-mail:
sportgeneeskunde@umcg.nl

Sporters en aanstaande sporters kunnen bij ons terecht voor diagnoses en blessurebehandeling, advies en begeleiding bij training, sportmedische onderzoeken en de behandeling van inspanningsgebonden klachten.

Voorbeeld van inspanningsgebonden klachten zijn: moeheid, kortademigheid, overtraining enzovoorts. Daarnaast geven wij beweegadvies aan inactieve mensen en patiënten met chronische aandoeningen. In het menu links vindt u meer informatie over wat wij te bieden hebben.

Ook voor advies over bewegen en sporten kunt terecht op het Sportmedisch centrum. De sportarts zal met u, tijdens een blessureconsult of een sportmedisch onderzoek, uw vragen bespreken en u zo goed mogelijk voorzien van informatie over bewegen en sporten.

Afspraak Indien u nog meer informatie wenst en/of een afspraak wil maken op het blessurespreekuur kunt u op werkdagen tussen 08:00 – 12:00 en 13:00 – 16:30 bellen met 050-3617700 of mailen naar sportgeneeskunde@umcg.nl

Indien u een afspraak wil maken voor een sportmedisch onderzoek kunt u dat op de volgende manieren doen:

U kunt via de onderstaande link de vragenlijst invullen (dit duurt ongeveer 10-15 minuten). Hierna krijgt u een bevestigingsmail en ontvangt u binnen 3-4 werkdagen een brief met de datum en tijd van uw afspraak. U kunt telefonisch (050-3617700) of via de mail (sportgeneeskunde@umcg.nl) contact opnemen met het USMCG om een afspraak te plannen. Bij vragen over de vergoeding van de behandeling kunt u het beste uw polisvoorwaarden checken of contact opnemen met de zorgverzekeraar.

Voor een afspraak op dit spreekuur heeft u een verwijzing van uw huisarts en/of een andere specialist nodig.

NZG Locatie