Pastoraal Centrum "De Hezeneberg"

Pastoraal Centrum "De Hezeneberg"
Hezenberg 6
8051 CB Hattem

Hezenberg 6
8051 CB Hattem
Telefoon:
038 - 4445251
Fax:
N.v.t

Vastgelopen? Je zoekt naar verandering. Het stormt in je relatie, je loopt vast in je werk. Of je ligt overhoop met jezelf. Tijd om afstand te nemen. Landgoed Hezenberg biedt deze mogelijkheid. Onze hulpverlening is speciaal bedoeld voor mensen die op de één of andere manier niet verder kunnen met hun leven en willen werken aan zichzelf. Ons aanbod bestaat uit een gecombineerd programma van zowel individuele begeleiding als ook gezamenlijke activiteiten, gesprekken, training en ontspanning.

GGZ, ja of nee? De hulpverlening kan (voor wie daarvoor in aanmerking komt) bestaan uit een GGZ-traject onder verantwoordelijkheid van een psychiater, of, als dat niet nodig is, uit een psycho-sociaal/pastoraal begeleidingstrajct. Raadpleeg uw huisarts!

Voor wie? De Hezenberg biedt hulp aan mensen met onder meer de volgende klachten: - ernstige relatieproblemen - burn-out, overspannen, lichamelijke uitputting vanwege stress - niet of moeilijk te verwerken verlies - depressieve klachten - angsten - negatief zelfbeeld, gebrek aan zelfvertrouwen.

NZG Locatie