Lotus Verloskundig Centrum

Lotus Verloskundig Centrum
Hei-Grindelweg 73
6414 BS Heerlen
Telefoon:
06-42670506
Website:
https://www.lotus-verloskundigcentrum.nl/
E-mail:
info@lotus-verloskundigcentrum.nl
Facebook:
https://www.facebook.com/lotusverloskundigcentrum/

Op zoek naar een verloskundige die betrokken, professioneel, lief en cliëntgericht is? Een verloskundige die naar jouw wensen luistert en waarbij er ook humor op zijn tijd bij hoort? Dan ben je bij Lotus Verloskundig Centrum zeker aan het goede adres! Wij werken in ons kleine vaste team met een gezamenlijke visie, namelijk zorg op maat.

In de gezondheidszorg hoor je het steeds meer ‘zorg op maat’. Maar wat houdt dit nou in en waarom is ‘zorg op maat’ de enige zorg die wij als verloskundigen bieden?

Zorg op maat is zorg die volledig is afgestemd aan jouw wensen en behoeften. We plannen geruime tijd in tijdens iedere controle om elkaar goed te leren kennen, om de controles uit te voeren en goed naar jullie te kunnen luisteren. Het is onze ambitie en ons streven om je de begeleiding en de coaching te geven die jij nodig hebt, op het moment dat jij het nodig hebt. Zo kun je bij ons zelf invullen hoe vaak je op afspraak wilt komen, of je in het trimester van je zwangerschap thuis de echo’s wilt of op de praktijk en hoeveel echo’s je in het trimester van je zwangerschap wilt. Mocht er gedurende je zwangerschap een medische reden zijn waardoor de gynaecoloog de begeleiding overneemt dan blijven wij ook voor je klaarstaan. Zo kan een van ons je ook tijdens een bevalling bij de gynaecoloog blijven ondersteunen.

Je zwangerschap, bevalling en kraambed verloopt veel fijner als je vertrouwen hebt in je verloskundige. Als je wilt weten hoe wij in het echt zijn en of wij wel bij jou passen kun je altijd bellen of mailen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij je prettig voelt bij de verloskundige waar je onder controle bent!

Omdat wij zoveel liefde hebben voor ons vak kunnen we het niet helpen om ons te blijven ontwikkelen in de uiteenlopende aspecten van de verloskunde. Daarom zijn we naast vroedvrouwen ook echoscopisten en specialisten op het gebied van anticonceptie.

NZG Locatie