GGZ Centrum Wageningen

GGZ Centrum Wageningen
Generaal Foulkesweg 28
6703 BS Wageningen
Telefoon:
0317 413 901
Website:
https://ggzwageningen.nl/
E-mail:
info@ggzwageningen.nl
Facebook:
https://www.facebook.com/GgzWageningen

Het GGZ Centrum Wageningen is een instelling voorgeestelijke gezondheidszorg gelegen in Wageningen. Het centrum biedt diensten en behandelingen aan mensen met psychische problemen en stoornissen.

Het GGZ Centrum Wageningen heeft een multidisciplinair team van professionals, waaronder psychiaters, psychologen, therapeuten en verpleegkundigen. Ze werken samen om een breed scala aan psychische aandoeningen te behandelen, zoals depressie, angststoornissen, eetstoornissen, verslavingen en persoonlijkheidsstoornissen.

De behandelingen die worden aangeboden bij het GGZ Centrum Wageningen zijn gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en best practices in de geestelijke gezondheidszorg. Ze kunnen bestaan uit individuele therapie, groepstherapie, medicamenteuze behandeling, counseling en andere vormen van ondersteuning, afhankelijk van de behoeften van de patiënt.

Het centrum streeft naar een persoonlijke en holistische aanpak, waarbij rekening wordt gehouden met de individuele situatie en achtergrond van elke patiënt. Ze streven ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waarin patiënten kunnen werken aan hun herstel en welzijn.

Daarnaast kan het GGZ Centrum Wageningen ook betrokken zijn bij preventieactiviteiten en voorlichtingsprogramma's om het bewustzijn van geestelijke gezondheid te vergroten en psychische problemen te voorkomen.

Het exacte scala aan diensten en behandelingen dat wordt aangeboden bij het GGZ Centrum Wageningen kan variëren. Het is raadzaam om rechtstreeks contact op te nemen met het centrum voor specifieke informatie over hun programma's en beschikbaarheid.

Promotie video

NZG Locatie