Acura Medisch Centrum

Acura Medisch Centrum
Hoogstraat 15
6001 ET Weert

Hoogstraat 15
6001 ET Weert
Telefoon:
0495-547 848
Website:
http://www.acuramedischcentrum.nl
E-mail:
info@acuramedischcentrum.nl

Nevenvestigingen:

Acura Cosmetisch Centrum Amsterdam Pieterbaststraat 21-27 1071 TV Amsterdam

Acura Cosmetisch Centrum Breda Ginnekenweg 20 4818 JE Breda

Bij Acura Medisch Centrum bent u in vertrouwde en ervaren handen. U krijgt als cliënt alle zorg en aandacht die u nodig heeft. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Om dit te kunnen realiseren doorloopt u een vaste ‘routing’ in onze kliniek. Als eerste komt u bij ons voor een vrijblijvend consult. Daar bespreekt u uw wensen met de betreffende arts. U wordt uitgebreid geïnformeerd over de ingreep, het te verwachten resultaat en de mogelijke complicaties. We bespreken dan ook in hoeverre uw wensen en verwachtingen reëel en haalbaar zijn. We hanteren vaste invullijsten met vragen over uw medische voorgeschiedenis, medicijngebruik (bijvoorbeeld bloedverdunners) en eventuele allergieën. Ook uw ervaringen met eerdere chirurgische ingrepen en de narcose zullen nauwkeurig worden doorgenomen.

Uitgebreide informatie

Vervolgens krijgt u tijdens het consult informatie over de behandeling. Wat kunt u verwachten? Krijgt u een lokale verdoving, ‘roesje’ (sedatie) of gaat u onder narcose? Hoe lang duurt de ingreep? Hoe lang is de herstelperiode? Kortom: we zorgen ervoor dat u uitgebreid en objectief wordt geïnformeerd. Naast de mondelinge informatie die de arts u geeft, kunt u ook in onze brochures en op onze website nog veel lezen over de verschillende ingrepen.

Mocht u na het consult nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard altijd bij ons terecht. U kunt ons bellen via het centrale telefoonnummer: 0495 -54 78 48. En mocht het nodig zijn, dan nodigen we u graag nogmaals uit voor een tweede consult. Alle medewerkers binnen Acura hebben een uitgebreide ervaring met de behandelingen die ze uitvoeren.

Acura Medisch Centrum is zowel voor als na een behandeling telefonisch te bereiken. U krijgt een telefoonnummer van ons mee dat u kunt bellen voor eventuele aanvullende vragen. En 24 of 48 uur na een ingreep bellen wij u zelf, om te vragen hoe het gaat.

NZG Locatie