Normal_interzorg_-_9_nominaties_veiligvoedsel.nl_awards_2016

Een jaar lang is er door maar liefst 550 zorglocaties en afdelingen gestreden om de felbegeerde Veiligvoedsel.nl Awards. 22 van hen zijn nu genomineerd, waarvan Interzorg negen keer. Opvallend is dat Interzorg in de nieuwe categorie ‘Beste Kleinschalig wonen’ zelfs met vier locaties genomineerd is en dat ze, net als afgelopen jaar, ook nu weer meedingen naar de Award voor ‘Beste Zorggroep’ van Nederland.

Voedsel, het is één van de eerste levensbehoeften. Daarmee ook één van de basisonderdelen die meer dan goed moet zijn, zeker in een zorgorganisatie. Interzorg zet daarom altijd hoog in om niet alleen kwaliteit van zorg, maar ook kwaliteit op het gebied van voeding te leveren. Dat wierp eerder al vruchten af: op rij behaalden alle locaties en afdelingen van Interzorg het Keurmerk Veiligvoedsel.nl en won zij diverse Veiligvoedsel.nl Awards, waaronder die van Beste Zorggroep 2015. Dit jaar zijn Interzorg als zorgroep en een aantal van haar locaties, weer voor deze prestigieuze Awards genomineerd. Zij zijn daarbij geselecteerd uit 550 zorglocaties, verspreid over heel Nederland.

Tijdens het Nationaal Congres Veilig Voedsel 2016 op donderdag 28 januari in Vianen, zullen de prijswinnaars bekend worden gemaakt. Omdat steeds meer zorginstellingen overgaan op kleinschalig wonen en hiervoor aparte keurmerkaudits worden uitgevoerd, is een nieuwe categorie aan de Awards toegevoegd. In de categorie ‘Beste Kleinschalig wonen’ zijn alle genomineerden locaties van Interzorg.

Stichting Veiligvoedsel.nl maakt zich sterk voor werkbare voedselveiligheid op basis van het juiste gedrag van medewerkers. Met de introductie van het Keurmerk Veiligvoedsel.nl in 2005 is een zorgorganisatie in staat aan cliënten haar kwaliteit te tonen. De cliënten en afnemers krijgen hierdoor de door velen verlangde garantie voor veilig en lekker eten.

(Dit is een advertorial)