Michael Pilarczyk schrijft nieuw boek voor jongeren over mentale gezondheid en levensvisie / Michael Pilarczyk door Youri Claessens Photography

Veel jongeren hebben te maken met mentale problemen en velen vragen zich af hoe zij invulling moeten geven aan hun toekomst. Om die jonge mensen richting en perspectief te geven, schrijft Michael Pilarczyk momenteel zijn nieuwe boek Design Your Own Life. Een handboek voor middelbare scholieren en studenten, meldt Invictus Publishing.

Pilarczyk roept jongeren op om input te geven voor de inhoud van zijn nieuwe boek. Waar zit je mee? Waarmee kan ik je helpen? Waar zou je meer over willen weten? Iedereen tussen de 15 en 27 jaar oud mag input leveren via zijn website. Wanneer het nieuwe boek in het najaar verschijnt, zullen 1.000 jongeren die hebben gereageerd worden beloond met een gratis exemplaar van het boek.

Daarin staan praktische tips en oefeningen om jongeren te helpen bij het ontwikkelen van eigenwaarde en zelfvertrouwen, het omgaan met stress en het stellen van doelen. Het is een manier om jongeren te inspireren het beste uit zichzelf te halen en een zinvol en succesvol leven te leiden.

Veel mentale problemen bij jongeren

Volgens recent onderzoek van het RIVM ervaart 47% van de jongeren stress en heeft een derde last van mentale problemen. Meer dan de helft van de jongeren maakt zich zorgen over hun toekomst. Pilarczyk wil een helpende hand bieden op basis van zijn persoonlijke ervaringen en zijn ervaring met tienduizenden mensen die hebben deelgenomen aan zijn programma’s voor zelfontwikkeling.

Over Michael

Michael Pilarczyk is spreker en auteur over bewustzijn, persoonlijk succes, mindset en mentale gezondheid. Hij bereikte inmiddels meer dan 250.000 lezers en 100.000 luisteraars met zijn boek Master your Mindset, leef je mooiste leven. Deze bestseller staat bijna drie jaar genoteerd in de Bestseller60 van het CPNB.

Door: Nationale Zorggids