GGzE krijgt twee nieuwe bestuursleden

De GGzE heeft laten weten dat zij nieuwe bestuurders gaan krijgen. Carla van der Wiel en Ingrid Willems gaan het stokje overnemen van interim-bestuurder Luc Kenter. Hij stond de afgelopen maanden aan het roer bij GGzE. Op 1 april gaat Carla van der Wiel beginnen als voorzitter Raad van Bestuur en Ingrid Willems gaat op 25 mei van start als lid RvB, meldt GGzE.

Als voormalig bestuursvoorzitter van Treant Zorggroep , directievoorzitter van het HagaZiekenhuis, lid RvB van het RHG én voormalig interim-bestuurder bij VVT-organisatie Aafje heeft Carla van der Wiel als veel beroeps- en bestuurservaring in de zorg.

Ingrid Willems is op dit moment opleider psychiatrie en daarnaast ook psychiater bij GGZ Breburg. Ook is zij bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP).

De voorzitter van de raad van toezicht bij GGzE, Job van der Have, spreekt zijn vertrouwen uit in de twee. Hij stelt dat ‘Ingrid en Carla de gewenste combinatie meebrengen van bestuurlijke ervaring en een stevige ggz-achtergrond. Hij geeft aan ‘erg verheugd’ te zijn dat zij binnenkort bij de GGzE aan de slag gaan.

Door: Nationale Zorggids