In 'Sekskliniek' kan iedereen met brandende vragen over seks terecht

In het nieuwe BNNVARA-programma ‘Sekskliniek’ kan iedereen terecht met vragen of zorgen op seksueel gebied. Een team van drie experts staat voor ze klaar: huisarts Leroy, soa-arts Menne en sekscoach Inge. Zij helpen bij de meest uiteenlopende zaken: zorgen om een te grote rechter schaamlip, de beste standjes bij overgewicht, bef- en vinger tips, vaginisme en vragen over anale seks. Presentator Jurre Geluk ontvangt de gasten en begeleidt ze naar de wachtkamer. Met elkaar en met Jurre praten ze openhartig over waar ze tegenaanlopen op het gebied van seks. ‘Sekskliniek’ is vanaf dinsdag 30 augustus om 21.15 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3. Dit meldt BNNVARA.

Jurre Geluk: "In dit programma ontmoet ik mensen die zich heel kwetsbaar opstellen met hun vragen over seks, liefde en hun lichaam. Ik heb groot respect dat ze hun onzekerheden op televisie willen delen. Laat ze je inspireren. Want praten over seks is alleen maar goed. En leuk."

Condooms zijn onpersoonlijk

In de eerste aflevering komt Merel de kliniek binnen. Ze heeft een gevoelloze clitoris en wil weten waar het vandaan komt. Jamirho komt voor een soa-test. Hij doet het acht van de tien keer onveilig, want hij vindt condooms onpersoonlijk. Hetzelfde geldt voor Darby. Hij vindt het ook weer eens tijd om te testen na zoveel keer onveilige seks. Jason is in de kliniek met een vraag over zijn penis. Deze is bovengemiddeld groot en hij wil graag tips hoe hij hiermee om kan gaan. Met welke standjes komt hij bijvoorbeeld minder diep? En Maart vindt het lastig om een orgasme te krijgen. Hoe kan die daar het beste naar toe werken?

Door: Nationale Zorggids
Afbeelding: Tom Cornelissen